aszfaltozás

2021.10.06. 17:00

Már gőzerővel aszfaltoznak Gyöngyösön

Horváth László parlamenti képviselő arról is hírt adott, hogy megépültek a 3-as főúti csomópontban a terelőszigetek kiemelt szegélyei. Elkészültek a Mérges s az Erzsébet királyné úton lévő buszmegállók peronjai, ezekhez 21 tonna aszfaltot használtak fel. Véget ért az Alkotmány és a Koháry utca bal oldali csomópontja kiemelt szegélyeinek átépítése és burkolatmarása, melyre az önkormányzat megbízásából került sor.

Sz. Sz. I.

– Befejeződött az Egri úti csomópontban a jobbra forduló szegélyek átépítése, a buszok biztonságosabb kanyarodása érdekében. Helyükre emelték a Bethlen Gábor és Erzsébet királyné utcáknál az új jelzőlámpák konzolos tartóit. Lefektették a buszpályaudvar 3-as főút felé kihajtó ágához épülő új, a buszközlekedést segítő jelzőlámpák védőcsöveit. Folytatódik a Kossuth utca és a Spar között az útcsatlakozások burkolatmarása. Megkezdődnek a gyalogátkelőknél a járdák korrekciós munkái, továbbá a vakok és gyengénlátók biztonságát szolgáló jelzőkövek beépítése – összegezte Horváth László.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!