nyitás

2021.06.22. 13:00

Megnyit a szarvaskői Csipkebogyó Alkotóház

Távlati cél, hogy a jövőben egy közösségszervező vezetésével legalább heti négy alkalommal nyitva legyen az alkotóház.

Sz. M. L.

– Már tavaly elkészült a Csikebogyó Alkotóház, azonban sajnos a járvány miatt mindeddig kihasználatlan volt. Most viszont végre megszervezhettük az első programot az egykori MÁV-üdülő épületében – osztotta meg lapunkkal Szabóné Balla Marianna polgármester.

Elmondta, hogy az apák napi programot követően az a távlati cél, hogy a jövőben egy közösségszervező vezetésével legalább heti négy alkalommal nyitva legyen az alkotóház.

– Délután három órától közös főzés, játszóház, kézműves feladatok és apák napi csocsó várja a családokat. Nem titkolt célom, hogy településünk régi és új lakói összeismerkedjenek egymással, kapcsolatot építsenek. Ez barátságok és közösségi együttműködés alapja is lehet. Óvoda hiányában például nagy segítséget jelentene az anyukáknak, ha alkalmanként egy-egy kisebb gyerekcsoport felügyeletét felváltva vállalná a szülők valamelyike. Ennek is helyt adnánk az alkotóházban – tette hozzá. Sz. M. L.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!