Programok

2021.09.27. 09:00

Nyárbúcsúztató falusi hétvége volt Észak-Hevesen

B. K.

A hét végén számos kis településen szerveznek nyárbúcsúztató programokat, illetve vidám műsorokkal színesített falunapot.

Ivádon az önkormányzat rendezett a szépkorúaknak találkozót szombaton déltől a faluházban – közölte lapunkkal Valyon László polgármester. Az időseket a köszöntés után ebéddel vendégelték meg. Ezt követően élő zenés mulatságon szórakozhattak, illetve múltidéző, baráti beszélgetésen vehettek részt.

Erdőkövesden szombaton déltől kezdődtek a falunapi rendezvények – tudtuk meg Halla István polgármestertől. Itt a közös ebéd után a környékbeli hagyományőrző együttesek mutatkoztak be, majd délután három órától a Pom-pom família, a Csillag Musical formáció, Varga Feri és Balássy Betty szórakoztatta a közönséget. Mindezt show-táncbemutató követte. Este hét órától éjfélig a Csernus Music együttes húzta a talpalávalót. A kis mátraaljai faluban a vírusjárvány kitörése óta ez volt az első nagyszabású közösségi ünnep.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!