kultúra

2021.07.21. 09:00

Rendezvényre vár a gyöngyösi mobil színpad

Július 17-én pénzügyi és szakmai szempontból lezárták azt a projektet, amely során a Mátra Művelődési Központ üzemeltetője közbeszerzés keretében vásárolt egy többféle méretben felállítható, modern könnyűfém-szerkezetes mobil színpadot, tudatta sajtóközleményben Ádám Zoltán projektmenedzser.

Sz. Sz. I.

Nagy segítség ez a Várostérség Fejlesztő Nonprofit Kft.-nek, hiszen a jövőben nem kell bérleti díjat fizetni a rendezvényekhez szükséges színpadért. A szerkezet megfelel minden biztonsági szabványnak és elvárásnak, beszerzésével a cég több figyelmet fordíthat az események lebonyolítására, emellett a város is gazdagodott egy korszerű szabadtéri, közösségi elemmel.

A projekt kisebb, de lényeges része, hogy ezután a Fő tér burkolata alatt elhelyezett kétszer százméteres földkábelhálózat biztosítja majd az új színpad áramellátását a tér mindkét végén, az eddigi földfelszíni kábelek helyett. Az új szerzemény eddig a járványhelyzet miatt nem debütálhatott a város lakói előtt, remélhetőleg idén ennek nem lesz akadálya.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!