segítség

2021.10.27. 15:00

Új gépkocsi segíti a domoszlói polgárőrök munkáját

Új autó segíti a település polgárőreinek munkáját a jövőben. Paulenka Richárd polgármester arról adott hírt, hogy a Dacia Dustert ötmillió forint állami támogatással szerezték be, a forrást a Magyar Falu Program Falusi Civil Alap pályázata biztosította.

Sz. Sz. I.

– Nagy segítség ez az önkénteseinknek, mert a régi járművük már korszerűtlen volt. A helyi polgárőrség 2005-ben alakult, húsz tagot számlál, köztük a körzeti megbízottal. Rendezvényeken és ünnepségeken mindig számíthatunk rájuk. Hamarosan itt lesz mindenszentek ünnepe, a temető környékének biztosítására és az esti járőrözésekhez is használhatják az új autót – fogalmazott Paulenka Richárd.

A községvezető arról is szólt, hogy az elmúlt esztendőben az irodát újították fel pályázati pénzből. Mint mondta, a lakosság nagyon nagyra becsüli a polgárőrök munkáját, akik szabadidejüket áldozzák arra, hogy az itt élők biztonságban érezzék magukat és értékeiket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!