fejlesztések

2021.10.18. 15:00

Újabb utak újulhatnak meg az egri térségben

A programban Noszvajon kívül még Andornaktálya, Nagytálya és Novaj önkormányzata is több tíz millió forintot nyer belterületi útfelújításra.

Sz. M. L.

– Újabb rendkívül jó hírt kaptam. A Magyar Falu Program keretében a II. Rákóczi Ferenc út teljes burkolatmegújítására vonatkozó pályázatunk a tartalék listáról a támogatott projektek listájára került, így közel negyvenmillió forint értékben teljes hosszon megújul az út. Az ott lakók és az utat használók nevében is köszönöm dr. Pajtók Gábor kormánymegbízott és a kormány támogató hozzáállását – adta hírül Szabó Péter a település polgármestere.

Dr. Pajtók Gábor közzétette, a programban Noszvajon kívül még Andornaktálya, Nagytálya és Novaj önkormányzata is több tíz millió forintot nyer belterületi útfelújításra. A Magyar Falu Programban 20 milliárd forintos keretösszegre pályázhattak az ötezer fő alatti települések.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!