felújítás

2021.11.17. 09:00

Újjáépül a tető a vámosgyörki közösségi házon

Megkezdődtek a falu közösségi házának tetőfelújítási munkálatai, tájékoztatta portálunkat Gedei Zoltán polgármester.

Sz. Sz. I.

A település a Magyar Falu Programban meghirdetett, ­önkormányzati tulajdonban lévő ingatlanok fejlesztését szolgáló pályázaton nyert tizenötmillió forintot a korszerűsítés elvég­zésére.

– A beruházás szervesen illeszkedik a művelődési házban már korábban megindult munkálatok sorába. A színházterem rendbetétele, majd a vizesblokk modernizálása után a közelmúltban a megszépült könyvtárat adtuk át. Az épület tetőszerkezetének felújítására nyert összeg tartalmazza többek közt a projektmenedzseri feladatok díját, így a konkrét kivitelezési teendőkre mintegy tizennégymillió forint fordítható. A többletkiadásokra a kapott forrást az önkormányzat további 6,8 millió forint önrésszel egészítette ki – összegezte Gedei Zoltán.

A polgármester elmondta, hogy a kivitelező Dávid és Fia Kft. javítja az elhasználódott szarufákat és tetőléceket, továbbá lecseréli a sérült pala­tetőt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!