megújulás

2021.10.14. 17:00

Újra vár fiatalokat az egri Ifi Pont

Megújult az egri ifjúság kedvelt helye s annak környezete.

Sz. M. L.

– A felújítási munkák után megújult környezetben folytatja a tevékenységét a városban az Ifi Pont – jelentette be Farkas Attila alpolgármester kedden. Felidézte, hogy a kötelező ifjúsági feladatellátás, a tanácsadó és információs iroda egy éve került az önkormányzathoz, egy közgyűlési döntés nyomán.

– Az átszervezés előkészítése során felmerült az igény, hogy az Ifi Pont költözzön másik helyre. Több ingatlant is megnéztünk, végül a korábbi hely felújítása mellett döntöttünk. Megszüntették a vizesedést, megújították a parkettát, a párkányokat, teljes szerelvényezést cseréltek a festés megkezdése előtt. Mindez ötmillió forint saját forrásból történt – tette hozzá. Kiemelte, hogy a Dobó tér 9. számú ingatlan helyiségei közösségi térként is hasznosíthatóak, a Városi Diáktanács is rendre itt ülésezik.

– Igyekszünk újjáéleszteni azokat a programokat, amelyeket korábban szerveztek ide. Már biztos, hogy lesz csocsóverseny, animeklub, az egri egyetemmel együttműködve is tartunk foglalkozásokat – közölte Madarász Réka ifjúsági koordinátor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!