Sport

2008.01.08. 13:23

Minden túlzás nélkül csúcsra jutottak

Az Észak-magyarországi régió egyik legjobb műjégpályája az egri, ha az összes körülményt nézzük. Az üzemeltető cég vezetője szerint az idén ráadásul az időjárás is tökéletes volt eddig.

s. b. s.

Dr. Barcziné dr. Mihály Erzsébet, az EVAT Zrt. ügyvezető igazgatója kérdésünkre elmondta: minden körülmény együtt volt ahhoz, hogy a felsővárosi műjégpálya december közepi nyitásától mindvégig csúcson üzemeljen.

– Eddig megközelítően tízezer ember váltott jegyet, vagy bérletet. Volt olyan nap is, amikor a látogatók száma meghaladta az ezret. Az időjárás is mindvégig kedvező volt – mondta el a pályát üzemeltető cég vezetője, akitől megtudtuk azt is, hogy a nagy forgalom miatt előfordultak kisebb problémák, főleg a jég elhasználódása miatt. A hibákat folyamatosan orvosolták, így a korcsolyázók elégedettek a szolgáltatásaikkal.

Megtudtuk, hogy a kölcsönzésre rendelkezésre álló korcsolyák is kevésnek bizonyultak – általában háromszor forogtak napjában –, ezért a készletet alaposan fel kellett tölteni. Azzal is elégedettek a látogatók, hogy az idén már zárható szekrények állnak rendelkezésre.

A pálya egyébként - vasárnap kivételével - minden nap reggel kilenctől este kilenc óráig tart nyitva mindaddig, amíg a hőmérséklet nem emelkedik tartósan tíz fokra, vagy nem lesz hosszan tartó sugárzó napsütés. Vasárnap viszont 11 órakor van a nyitás, mert előtte a nemrég alakult jégkorongcsapat tart edzést.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!