Sport

2008.01.30. 09:35

Összecsap egymással Győzike és Fekete Pákó

A sport mellett a hazai tévés és művészvilág ismert személyiségei is tesznek majd róla, hogy a XI. Fenstherm-kupa jótékonysági torna igazi focishow-val szórakoztassa a közönséget.

Bódi Csaba

[caption id="" align="alignright" width="188"] Győzike a Gabora Team csapatát erősíti. Fotó: Lénárt Márton.
[/caption] Fekete László, ifj. Fekete László, Nyilasi Tibor, Illés Béla, Árpa Attila, VV Péter, Hajdú Péter, Berzicza Tamás, Kótai Mihály, „Majka”, Fekete Pákó, Szobi Balázs, „Rásó”, Búza Sándor, Borza József, dr. Miksi Gyula és Doszpot Péter. Ez a Fenstherm Team csapatának kerete, mely gálamérkőzés keretében szombaton 17.15-től a Gabora János által verbuvált Gabora Team együttesével játszik 2x15 perces meccset.

– A torna főszervezőjének, Szabó András „Zsuzsinak” a jóvoltából ezúttal is neves játékosok alkotják a csapatunkat. Mi most arra adunk lehetőséget, hogy a nem a labdarúgópályáról ismert személyiségek megmutassák, miként bánnak a labdával. Bízom benne, hogy jól szórakozik majd a közönség – adott hangot várakozásainak Nyeste Csilla, a rendezvény névadó főszponzorának marketingvezetője.

Azt, hogy mi lesz a találkozó végkimenetele, nehéz lenne megjósolni, az viszont valószínűsíthető, hogy gólokban gazdag összecsapást láthatnak majd a nézők. A gaborások részéről is lesznek bőven olyanok, akik a találatokról gondoskodhatnak. Az alkalmi társulat első embere azonban nem a számszerű eredményre helyezi a hangsúlyt, mint ahogy a mérkőzést illetően valóban nem is ez jelenti a lényeget.

– Nem ért meglepetés január elején Gyöngyösön, ahol a XVI. Gabora-gálát rendeztük, mert barátok közé cseppentem, és baráti szeretettel fogadnak Egerben is. Most nem lennék „Zsuzsi” barátom helyében, aki előtt megemelem a kalapom. Köszönjük, hogy meghívtak bennünket! – fogalmazott Gabora János. A salgótarjáni szervező alakulatában Hűvösi Béla, Básti István, Beleznay Endre, Farkasházy Tivadar, Szebeni István, Kozma László, Drajkó Ferenc, Oláh Sándor, Tóth Imre, Kiss József, Szabó Mihály, Répás Béla, Sipos Jenő, Hajdú B. István, Jakab Gábor, „Győzike” és Gabora János bújik szerelésbe.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!