Sport

2008.02.01. 21:46

Janó Pál: csak a Hortra koncentrálunk

Tavaszi nyitány előtt a Gyöngyösi Főiskolai KK férfi kézilabdacsapata.

S. K.

[caption id="" align="alignright" width="426"] Janó Pál: - Nagyon sokat dolgoztak a srácok. Fotó: Lénárt Márton.
[/caption] Budapest Bank Férfi Liga, rájátszás a 9–16. helyért:
A 2. forduló mérkőzése: Gyöngyösi Főiskolai KK (2.) – Hort SE (6.) Gyöngyös, sportcsarnok, szombat, 18.00. V.: Bóna Sz., Miskei B.

Miután a főiskolások ősszel nem tudták teljesíteni az előzetes célként kitűzött felsőházi rájátszásba jutást, előbb Rosta István edző, majd a télen két, korábban alapembernek számító játékos, Bajorhegyi Ádám és Kovács Ádám is búcsút intett a GYFKK-nak. A 9–16. helyért folyó alsóházi rájátszást már a szlovák szakember, Janó Pál irányításával kezdték a mátraaljaiak, akik számára a legfőbb cél immár a 9. hely megszerzése.

– Négy hét állt a rendelkezésünkre, hogy felkészüljünk az elkövetkezendő feladatokra – kezdte szavait Janó Pál. – Nagyon sokat dolgoztak a srácok, az erőnléti edzések mellett a labdás gyakorlásokra is nagy hangsúlyt fektettünk. Mindenki becsülettel tette a dolgát, nincs semmi okom a panaszra. Mindig a következő feladatra koncentrálunk és azt szeretnénk a lehető legjobban végrehajtani. Bízom benne, hogy nem okozunk csalódást.

– Mi a véleménye a Hort csapatáról?

– Nem szabad félvállról venni egyetlen ellenfelünket sem. Teljes erőbedobásra lesz szükség a győzelemhez. Ha valamennyi játékos tudása legjavát nyújtja, nem érhet bennünket meglepetés. Akadnak, akik kisebb sérüléssel bajlódnak, de hál ''Istennek a pályára lépését ez senkinek sem befolyásolja.

Címkék#kézilabda
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!