Sport

2008.02.25. 04:51

Koós János énekelt, Pádár Ildi tapsolt, Fenyvesi Máté játszott

A házigazdák csapatának sikerével zárult a Kiskörén rendezett 10. Farsang-kupa meghívásos teremlabdarúgó-torna.

B. Cs.

Fél nappal azután, hogy az egri sportbálon díszvendégként volt jelen Pádár Ildikó kézilabdázó, dr. Géczi István egykori válogatott labdarúgó kapus és Sipos Jenő, a Vám- és Pénzügyőrség Országos Parancsnokság szóvivője, szombaton Kiskörén is köszönthették az ismert sportembereket.

[caption id="" align="alignleft" width="280"] dr. Fenyvesi Máté (jobbra) a legjobb mezőnyjátékost kapott különdíjat. Fotó: Lénárt Márton.
[/caption] A tizedik Farsang-kupa meghívásos tornára idén is elfogadta Szén József polgármester és Kovács Márton iskolaigazgató meghívását dr. Fenyvesi Máté, Rab Tibor és Vincze Géza. Előbbi kettő az FTC színeiben pályára is lépett, míg Vincze tanácsaival segítette Sipos Jenőéket. A házigazdákkal szemben azonban egyik gárda sem találta az ellenszert. Simon Istvánék így otthon tartották a díszes jutalmat, melyet már az ünnepi asztalnál vehettek át a csapat tagjai. Az ízletes ebédhez a népszerű előadóművész, Koós János szolgál műsorral, aki az esti iskolabálon is szórakoztatta a közönséget.

A 10. Farsang-kupa végeredménye:
1. Kiskörei önkormányzat,
2. Heves Megyei Média,
3. FTC öregfiúk,
4. Heves Megyei Önkormányzat.
Különdíjak, legjobb mezőnyjátékos: dr. Fenyvesi Máté (FTC); legjobb kapus: Gyetvai Krisztián (Heves Megyei Önkormányzat); gólkirály: Gulyás Gábor (Heves Megyei Önkormányzat) 5 találattal.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!