Sport

2008.02.29. 17:39

Nigrinyi Tibor: talán most van a legtöbb esély a győzelemre

A Rába-parti városban még nyeretlen főiskolások szerint itt az ideje, hogy végre vendégként is legyőzzék az immár Kovács Ádám személyében ex-gyöngyösi játékost is soraiban tudó zöld-fehéreket.

S. K.

A Budapest Bank Férfi Liga 9–16. helyért kiírt rájátszása 6. fordulójának mérkőzése: Győrhő ETO FKC (12.) – Gyöngyösi Főiskolai KK (9.) Győr, szombat, 18.00. V.: Kisfalvi I., Péli S.

[caption id="" align="alignleft" width="270"] Nigrinyi Tibor (a labdával) szerint leginkább arra kell figyelni, hogy lassítsák a győrieket. Fotó: Lénárt Márton.
[/caption]

A két együttes az alapszakaszban is azonos csoportban szerepelt, kettejük párharca mindkét gárda pályaválasztásával döntetlennel zárult. A rájátszásban eddig a főiskolásoknak termett több babér. A Janó Pál edző vezette mátraaljaiak öt mérkőzés után négy győzelemmel és egy döntetlennel még őrzik veretlenségüket, míg a Rába-partiak két vereség mellett három sikerrel büszkélkedhetnek.

– Eddigi fellépéseink közül talán most van a legnagyobb esélyünk a sikerre – válaszolt Nigrinyi Tibor, a gyöngyösiek balszélsője. – Sokat futó, lendületes csapat a Győr, nekünk leginkább arra kell figyelni, hogy lassítsuk a gárdát, és kikényszerítsük, hogy felállt fal ellen támadjanak. Jó kapusteljesítménnyel és fegyelmezett játékkal képesek lehetünk a győzelemre. Ez a két pont sokat számíthat a végelszámolásnál.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!