Sport

2008.02.08. 15:57

Ott folytatták, ahol az ősszel abbahagyták

A Nyíregyházi Főiskola vendégeként 52 pontos győzelmet aratott az Eszterházy KF-HÉSZ Gépszolg SE NB II-es kosárlabda csapata.

V. G.

[caption id="" align="alignright" width="203"] Rusznák Zsolt (a labdával) 25 pontot dobott. Fotó: Lénárt Márton.
[/caption] A férfi NB II. Észak-Alföldi Régiója 14. fordulójának mérkőzésén: Nyíregyházi Főiskola – Eszterházy KF-HÉSZ Gépszolg SE 54–106 (9–26, 15–24, 19–26, 11–30) Nyíregyháza, 20 néző. V.: Gergely, Sallai. EGER: UGHY 26/18, Petrucsik K. 15/6, RUSZNÁK 25/3, ZSEMLYE 16, Zsiros 10/3. Cs.: Fábián 3, Klepej 5, Sütő 6, Lukács I., Bartuska, Weiwar. Edző: Széles-Kovács Gyula.

Az év első bajnoki mérkőzését a nyírségiek ellen játszotta a listavezető főiskolás gárda. Az egriek azonnal támadólag léptek fel és már az első félidő végére jelentős előnyre tettek szert. A hazaiak hiába küzdöttek, hajtottak, a rutin és a magassági fölény az egriek malmára hajtotta a vizet. A harmadik negyed ugyan egy kicsit szorosabbra sikeredett, de a hajrában köszönhetően Ughy Albert tripláinak, Zsemlye Sándor és Rusznák Zsolt palánk alatti eredményességének újból 100 pont fölött szórtak Petrucsik Krisztiánék.

Széles-Kovács Gyula: – Ha nem is idény eleji játékkal, de néhány hibával tarkított mérkőzésen biztosan tartottuk meg vezető helyünket. A győzelem még nagyobb arányú is lehetett volna, ám ezúttal is lehetőséget adtam minden elutazott játékosnak. A rendszeres játék hiánya miatt esetenként még akadozott a gépezet.

Következik: Eger – Debreceni Betű, február 16., szombat, 17.00.

Címkék#kosárlabda
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!