Sport

2008.02.15. 20:45

Papírforma győzelmet aratott az Eger

Brendon-UPC-ZF-Eger - OSC-Opus-Via 16-6 (2-1, 4-1, 6-1, 4-3). Eger, Bitsky uszoda, 300 néző.

Fenyves Balázs

A mérkőzést a Bátori-Kun páros vezette. EGER: DECKER ATTILA - Sántavy 1, Nyéki 2, Kiss Csaba 1, HEGEDÜS 3, Kis Gábor, BIROS 4. Csere: Valics-Kovács Gábor 2, Matajsz 1, Bundschu, Feltham 1, Binder, Császár 1.  Edző: Tóth Kálmán. OSC: Áts - Benczúr, Hangody L. 1, GULYÁS 2, Tóth 1, Gábor, Hangody Gy. Csere: Cserdi, Ürögi, Rózsa, Ibolya 1, Tiba.  Edző: Bíró Attila.
Gól - emberelőnyből: 7/6., ill. 5/1. Ötméteresből: 1/0., ill. 0/0.

Tóth Kálmán: - Húzós hétvégeelőtt állunk, ma az OSC az ellenfél, holnap kupadöntő a gyerekekkel, vasárnap pedig a Szeged elleni rangadóval zárjuk a hétvégét. Kezdésnek megfelelt a mai mérkőzés.

Bíró Attila: - Sajnos ennyi különbség van a két csapat között.

A már hosszú hetek óta tartó feszített tempó után végre egy könnyedmérkőzés várt az egriekre, ugyanis az utolsó helyen álló OSC vendégeskedett a Bitskey uszoda 300 nézője előtt péntek este. A csapatból a Szeged elleni rangadó előtt Szécsi Zoltán, Varga II. Zsolt és sérülés miatt Decker Ádám hiányzott. Helyettük az ifjúsági csapatból Valics Bencével, Sántavy Mátéval és Bundschu Erikkel töltötték fel a csapatot. A mérkőzést álmosan kezdte az Eger, az idő múltával azonban érvényesült a nagyobb tudáskülönbség, és a harmadik negyedtől a közönség szórakoztató pólót nézhetett Biros Péter és Hegedüs Gábor vezérletével. Pozitívumként szolgált még, hogy a fiatalok közül Sántavy és Kovács Gábor is gólt lőtt, míg az utolsó játékrészben Valics Bence is szóhoz jutott a hazaiak kapujában. Igaz, vasárnap este jóval nehezebb dolguk lesz a hevesieknek, mindenesetre főpróbának kitűnően beillett a mérkőzés.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!