Sport

2008.10.30. 20:06

Esti meccsre készülnek Bélapátfalván

A labdarúgó megyei I. osztály 12. fordulójában már pénteken is rendeznek mérkőzést, de szombaton nem.

Fesztbaum Béla

– Nem csinálunk rendszert az esti meccsekből, de élesben is kipróbáljuk pénteken a világítást – mondta hétközben Fodor Pál, a megyei I. osztályú bélapátfalvaiak szakosztályvezetője. Első alkalommal olyan csapattal szemben esnek át a hazaiak a tűzkeresztségen, mint a Nagyréde, a szőlőskertiek már évek óta szoktatják a mezőnyt az alkonyathoz.

A listavezető Heves a térségből, Kisköréről fogad küzdő társat a siker valós reményében. Nem panaszkodhatnak Besenyőtelken az ottaniak.
– Egyre jobban összerázódunk – magyarázza röviden negyedik helyezésüket Nagy Endre, a besenyőiek játékos-edzője. – A fiatalok is beálltak a sorba, az idősebbek pedig nagyot nem hibáznak. Nemes ellenfelei lehetünk bárkinek. Vehető most ez üzenetként éppen Felsőtárkányban.

Az FC Hatvan fiataljainak Atkáron lesz feladata. A Füzesabony megerősítheti fokozatosan visszaszerzett pozicióját a Verpelét legyőzésével. A két újonc Andornaktályán találkozik, a Lőrinci nem bizonyított eddig úgy, mint vendéglátója. Szoros meccs lehet Egerszalókon, a Pétervására azonban még mindig esélyesebb. A Gyöngyöshalász Novajon vigyáz dobogós helyezésére.

A forduló párosítása:
Megyei I. osztály
Péntek, 18.00
Bélapátfalva (7.) – Nagyréde (2.) Dudás S.
Vasárnap, 13.30
Atkár (16.) – FC Hatvan (5.) Szolnok m-i. jv.
Egerszalók (10. – Pétervására (9.) Pest m-i. jv.
Füzesabony (6.) – Verpelét (12.) Osváth E.
Andornaktálya (8.) – Lőrinci (14.) Dudás S.
Heves (1.) – Kisköre (11.) Szolnok m-i. jv.
Novaj-Ostoros (15.) – Gy.halász (3.) Nógrád m-i. jv.
Felsőtárkány (13.) – Besenyőtelek (4.) Szigetvári Zs.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!