Sport

2008.11.08. 18:59

Éles Józsefnek tetszett játékosai küzdőszelleme

A Budapest Bank Férfi Kézilabda Liga tizedik fordulójának mérkőzésén Dunaújvárosban vendégszerepelt a Gyöngyösi Főiskolai KK. Ezen a találkozón mutatkozott be a mátraaljaiak kispadján a korábbi világválogatott Éles József, aki a vereség ellenére elégedett volt csapata teljesítményével.

S. K.

Dunaferr SE – Gyöngyösi Főiskolai KK 29:26 (10:12)
Dunaújváros, 500 néző. V.: Dobrovits Cs., Tájok P.
DUNAFERR: Stochl – Miss, ZUBAI SZ. 7, Grebenár 5, Kemény, Bajusz 4, TÖRŐ 5 (2). Cs.: MIKLER (kapus), Zubai G. 1, SZALAFAI 5, Ancsin 2, Sándor. Edző: Kolics János.
GYÖNGYÖS: NAGY L. – BENDÓ 6 (1), HANTAK 6, Hímer 3 (1), Kopco 1, SZABÓ P. 7, Nigrínyi 2. Cs.: Lencsés (kapus), Habuczki, Kocsis Cs., Kleis 1 (1). Edző: Éles József.
Az eredmény alakulása: 7. perc: 1:0. 15. p.: 5:5. 20. p.: 5:8. 28. p.: 9:12. 36. p.: 15:14. 52. p.: 22:22. 54. p.: 24:22. Kiállítások: 8, ill. 10 perc. Hétméteresek: 5/2, ill. 7/3.

Éles József bemutatkozó mérkőzésén sokáig úgy tűnt akár meglepetést is okozhat a GYFKK, a végjátékban azonban a hazaiaknak jött ki jobban a lépés, akik összeségében alaposan megszenvedtek a győzelemért.
Kolics János: – Sajnos az első félidőben nagyon visszafogottan játszottunk. Támadásban és védekezésben sem tudtuk megvalósítani azt, amit elterveztünk, s ez hatalmas önbizalmat adott a vendégeknek. Fordulás után szerencsére fel tudtunk gyorsulni, s a jó egyéni teljesítményeknek köszönhetően, ha nehezen is, de behúztuk a két pontot.
Éles József: – Tetszett játékosaim küzdőszelleme, méltó ellenfelei voltunk a Dunaferrnek. Az 52. percig jól teljesítettünk, de sajnos Michal Kopco kiállítása után szétesett a védelmünk és ennek tudható be a háromgólos különbség. Ha a csapat hozzáállása a jövőben is ilyen jó lesz akkor odaérhetünk az 1–8. hely valamelyikére és a továbbiakban még jobb eredményeket is produkálhatunk.

Következik: Gyöngyösi FKK – Balatonfüred, november 15., szombat, 18.00.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!