Sport

2009.06.05. 21:25

Négy játékossal már megegyezett a GYFKK

Lázas munkába kezdtek a klubvezetők a Gyöngyösi Főiskolai KK-nál, miután kedden Hiesz György, Gyöngyös polgármestere szóbeli ígéretet tett arra, hogy a szponzorok visszalépése miatt kialakult nehéz pénzügyi helyzetre megoldást nyújtva, anyagi segítséget folyósít az egyletnek.

HEOL

A keddi szurkolói fórumon dr. Magda Sándor klubelnök kijelentette, a vezetőség a jövőben is kizárólag élvonalbeli szereplésben gondolkodik, ami jelen állás szerint még bizonytatalan. A döntés a pécsiek kezében van, az NB I/B Nyugati-csoportjának bajnoka ugyanis a többek szerint nem vállalja a magasabb osztályban való szereplést, így legjobb kiesőként maradhatna bent a GYFKK.
– Annak rendje és módja szerint benyújtottuk a szándéknyilatkozatot a további NB I-es szereplésre, valamint a Kupagyőztesek Európa Kupájában való részvételre is – válaszolt érdeklődésünkre dr. Magda Róbert, a gyöngyösiek szakosztály-vezetője.

- Az elmúlt napokban igyekeztünk a játékosokkal és az edzővel is közös nevezőre jutni, a tárgyalások azonban még nem értek véget - ismertette a helyzetet dr. Magda Róbert. - Ami bizonyos, Nigrínyi Tibor, Kovács János, Benis Bence és Habuczki Tamás továbbra is a klub kötelékében marad, s közel a megállapodás a nemrégiben műtéten átesett Szobol Zsolttal is. Nagy Leventét és Tarjányi Dávidot nem marasztaltuk, ők új csapat után nézhetnek. Kiss Imre és Kocsis Csaba nem hajlik a közös folytatásra. A jelenleg a szlovák nemzeti csapattal készülő beálló, Michal Kopco a Dunaferrben folytatja pályafutását, míg az NB I-es gólkirályi címet szerzett Marián Kleis szerződése 2011. júniusáig érvényes, reményeim szerint őt sikerül megtartani. Az edző személyével kapcsolatban még nincs konkrét döntés.

[caption id="" align="aligncenter" width="334"] A rutinos védekező specialista, Habuczki Tamás (balról) kitart a GYFKK mellett. Fotó: Lénárt Márton
[/caption]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!