Sport

2009.10.20. 13:54

A Konszenzus ellen a hatvaniak egy meccset sem nyertek

Négy vendég győzelem született a Heves megyei asztalitenisz csapatbajnokság hétvégi fordulójában.

HEOL

Eredmények:
Konszenzus – Hatvani ASE II. 18:0

Győztek: Bogdán Vilmos 4, Lakatos László 4, Váradi Attila 4, Penderik Gábor 4, a Bogdán Vilmos, Lakatos László és a Penderik Gábor, Váradi Attila páros.
Hatvani ASE II. – Visonta 3:15
Győztek: Hatvani Gábor 2, és a Dobai Antal, Hatvani Gábor páros, illetve Fehér József 4, dr. Herczeg Béla 4, Petővári Attila 3, Tóth Ádám 3 és a dr. Herczeg Béla, Petővári Attila páros.
A Hatvani ASE III. – Visonta és a Konszenzus – Hatvani ASE III. mérkőzésen a Hatvani ASE III. gárdája nem jelent meg, így a két találkozót a Konszenzus, illetve a Visonta csapata játék nélkül, 18:0 arányban nyerte meg.

Recski Ércbányász SE – Domoszló SK II. 5:13
Győztek: Szabó Ottó 3, Gál József 2, illetve Mészáros Péter 3, Molnár Bálint 3, Molnár Dániel 3, Köles Károly 2, a Mészáros Péter, Molnár Bálint és a Molnár Dániel, Molnár Imre páros.
Domoszló SK II. – Laguna Kft. SC 11:7
Győztek: Mészáros Péter 3, Molnár Bálint 3, Köles Károly 2, Molnár Imre 2 és a Mészáros Péter, Molnár Bálint páros, illetve Bánkuti Gábor 4, Tóth András 1, Török Nándor 1 és a Tóth András, Török Nándor páros.
Recski Ércbányász SE – Laguna Kft. SC 8:10
Győztek: Gál József 3, Szabó Ottó 3, a Gál József, Kapitány Károly és a Szabó Ottó, Trajmár Gábor páros, illetve Bánkuti Gábor 3, Lassú Tibor 3, Tóth András 2 és Török Nándor 2.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!