Sport

2009.10.23. 19:34

Az Egri FC a Püspökladányban is győzelemre tör

NB III-as labdarúgó-csapatainkra jászsági, nógrádi és hajdúsági fellépés vár a Mátra-csoport hétvégi, 10. fordulójában.

S. K.

A 10. forduló mérkőzései:
Jászberény SFC (8.) – Hevesi LSC Ro-Geo Global (9.) Jászberény, szombat, 14.00. V.: Kovács G.
– Ismerve az NB III. Mátra-csoportjának jelenlegi mezőnyét, vendégként szinte hiba nélkül kell futballozni ahhoz, hogy pontot vagy pontokat tudjuk szerezni – kezdte szavait Balázs Tihamér, a Hevesi LSC Ro-Geo Global edzője.

– Nem engedhetünk meg magunkat kihagyásokat, mert azt az ellenfelek könyörtelenül megbüntetik. Ha jó eredményt akarunk elérni, végig koncentráltan, nagy odaadással kell játszani. Próbálunk tanulni a korábbi hibákból, bízom benne, hogy sikerül javítani az idegenbeli mérlegünket.
A várható kezdőcsapat: Éles V. – Földesi (Molnár Z.) Jakab, Nász – Laubert G., Somodi – Kaló Á. (Vámosi), Nagy P., Kovács Cs. (Nagy L.) – Besenyei F., Szamosi (Kóczián). Sérült: Besenyei Zs. Eltiltott: –.

Balassagyarmati VSE (5.) – Gyöngyösi AK-Ytong (4.) Balassagyarmat, szombat, 14.00. V.: Budai B. A Püspökladányi LE nyolc mérkőzés óta tartó veretlenségi sorozatának vetett véget az elmúlt héten a Majzik Zoltán edző által irányított Gyöngyösi AK-Ytong együttese, amelyre ezúttal idegenben vár újabb rangadó. A nógrádiak legutóbb Hevesen szerepeltek, ahol a házigazda a ráadásban lőtt góllal múlta felül a Nagy Tibor edző vezette gárdát.

A gyöngyösiek Ózdról, az Albert-stadionból és a RAFC otthonából is három ponttal távoztak. Ahhoz, hogy Balassagyarmatról is győztesen távozzanak egységes, lendületes csapatjátékra lesz szükség.
A várható kezdőcsapat: Szén L. – Kovács Á., Nagy Á., Szilágyi N., Juhász B. – Tari, Csatlós, Takács – Kálmán J., Kiss I., Molnár B. Sérült: Tóth T., Soltész. Eltiltott: –.

Püspökladányi LE (3.) – Egri FC (6.) Püspökladány, vasárnap, 14.00. V.: Fekete L.
– Legutóbb ugye a Gyöngyösi AK nyerni tudott Püspökladányban, ám előtte rendkívül szép sorozatot produkáltak a hajdúságiak, ami mindenképp figyelemre méltó – válaszolt érdeklődésünkre László István, az Egri Futball Club vezetőedzője.

[caption id="" align="alignleft" width="334"] Vígh Ferencékre műr ráférne egy idegenbeli bravúr. Fotó: Lénárt Márton.
[/caption]

– Rendkívül harcias, sokat futó csapat a PLE. Legfőbb célunk, hogy folytassuk a múlt heti eredményes, jó játékunkat, s végre idegenben is tudjunk bravúrt elérni. Ahhoz, hogy még feljebb tudjunk zárkózni a tabellán az ilyen sikerek elengedhetetlenek. Bízom benne, hogy nem okozunk csalódást.
A várható kezdőcsapat: Botló – Debreceni, Hompoth, Káposzta, Szűcs – Siróczki, Jeney, Busai, Balogh B. – Vígh F., Zsarnai. Sérült: –. Eltiltott: –.

A további párosítás Szombat, 14.00: Dunakeszi – Balmazújváros, RAFC – Maglód, Putnok – FTC II. Vasárnap, 14.00: Tura – Ózd.

Címkék#Eger#NB III

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!