Sport

2009.10.12. 17:13

Az öngól és a potya kínosan keserves

NB III-as labdarúgó-csapataink közül kettőnek nagyon sem sikerült a hétvégi játáknap, míg a megyei I. osztályban edzőváltást is eredményezett a vereség.

Fesztbaum Béla

 Az NB III-as Mátra-csoport 8. fordulójában a mieink közül csak a Gyöngyösi AK-Ytong járt sikerrel idegenben. Már a 12. percben 2–0-ra vezettek Csatlós Csabáék a RAFC-nál, és hiába lelkesedtek a hazaiak, befejezésül is kaptak egy gólt a minden tekintetben jobb gyöngyösiektől. Az Egri FC jól játszott Putnokon, de képtelen volt legalább egalizálni a balszerencsés öngólt.

– A pontszerzésre legfeljebb 0–0-ás eredménnyel van esélyünk – vont sajátos mérleget László István, az egriek edzője. – Bármeddig játszottunk volna, nem találunk a hazai kapuba – bosszankodott a szakvezető.
A Hevesi LSC Ro-Geo Global öngóllal felérő potyát kapott negyven méterről Püspökladányban, amivel el is dőlt a három pont sorsa. Balázs Tihamér edző számára is sovány vigasz, hogy nem érdemeltek vereséget.

[caption id="" align="alignleft" width="334"] Sipos Lajos (a labdával) most már a teremfocira összpontosíthat inkább, lévén, hogy a novajiaknál nem kíván edzősködni. FOTÓ: LÉNÁRT MÁRTON.
[/caption] 

A megyei I. osztály 9. fordulójában sorozatban harmadszor legyőzte le a Gyöngyöshalász a Pétervásárát. Most egyszer „mattolta” a ritkán kapituláló péterkei védelmet Labancz Róbert edző együttese, a hazaiaknak semmi sem sikerült. A Nagyréde is elvesztette veretlenségét, miszerint az FC Hatvan mégsem véletlenül araszolgat a Füzesabonyban is biztosan győztes listavezető Felsőtárkány nyomában.

Lőrinciben eddig kellett várni az első őszi pontra, amiből három lett. Három gólt is csatoltak a korábbi kettőhöz a hazaiak, mert becsvágyuk felül múlta a Novaj-Ostorosét. Sipos Lajos számos problémára hivatkozva, a jövőben nem szándékozik Novajon edzői munkát végezni. Markazon sűrűn estek a gólok, a remélt teljes hazai sikert azonban meghiúsította az Andornaktálya.

A Verpelét az Egerszalók elé lépett, a Besenyőtelek az Atkárt csúsztatta tovább. A Tarnaleleszi Meteor Bélapátfalván igazolta, hogy nem csak vereségre kárhoztatott.

RAFC – Gyöngyösi AK 0–3

Putnok – Egri FC 1–0

Püspökladány – Hevesi LSC 1–0

Megyei I. osztály

Pétervására – Gyöngyöshalász 0–1

FC Hatvan – Nagyréde 3–2

Lőrinci – Novaj-Ostoros 3–2

Füzesabony – Felsőtárkány 0–3

Markaz – Andornaktálya 3–3

Verpelét – Egerszalók 3–1

Atkár – Besenyőtelek 1–2

Bélapátfalva – Tarnaleleszi MSE 1–1 Sipos Lajos (a labdával) most már a teremfocira összpontosíthat inkább, lévén, hogy a novajiaknál nem kíván edzősködni. FOTÓ: LÉNÁRT MÁRTON. -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!