Sport

2009.10.08. 19:15

Füleki és Pánczél is megy a GYKK-tól

Hat mérkőzés után köszönt el játékosaitól a gyöngyösi férfi kézilabda klub vezetése.

HEOL

– Füleki Áron és Pánczél Zoltán is távozik a klubtól. Mindkét játékostól a kölcsönadási szerződése körül felmerült problémák miatt váltunk meg. Új játékos igazolásáról egyenlőre nincs szó – közölte Kis Róbert, a Gyöngyösi KK szakosztályvezetője, pontot téve a klubot érintő személyi változásokról szóló híresztelésekre.

[caption id="" align="aligncenter" width="350"] Pánczél Zoltán (a labdával) gyöngyösi színekben öt mérkőzésen kapott játéklehetőséget, s ezeken nyolc alkalommal talált a hálóba FOTÓ: LÉNÁRT MÁRTON
[/caption]

Remekül sikerült viszont Patócskai Krisztián bemutatkozó mérkőzése. A 29 éves átlövő két és fél év szolgálat után, tavaly nyáron intett búcsút a mátraaljaiaknak, majd egy év spanyolországi kitérőt követően a hét elején kötött ismét megállapodást a gyöngyösiekkel.

A gárda régi-új játékosa a szerdai Kalocsa elleni Magyar Kupa mérkőzésen hét góljával csapata legeredményesebbje volt. Tétmérkőzésen először játszott a GYKK-ban Tóth Emil és az ifjúságiaknál szárnyait bontogató Grandjean Gábor is. Az NB I/B-s rivális otthonában ezzel együtt is magabiztosan nyertek Nigrínyi Tiborék, s jutottak a kupaküzdelmek legjobb 32 együttese közé.

Eredmény:
Kalocsa SE – Gyöngyösi KK 22:36 (11:16)
Gd.: Patócskai 7, Kaplonyi 6, Nigrínyi 5, Benis, Hodi 4–4, Pető 3, Horváth Sz. 2, Grandjean 2, Bakos Á. 2, Varga 1.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!