Sport

2009.10.31. 15:01

Gáspárdy György új szerepkörben mutatkozott be a rákospalotaiak ellen

A női röplabda NB I-es Ligabajnokság 7. fordulójának mai mérkőzésén a Palota-Böllhoff csapatát fogadta a Szabóker-Agria RC Eger.

HEOL

Eredmény:
Szabóker-Agria RC Eger – Palota-Böllhoff
3–0 (23, 20, 14)
Eger, körcsarnok, 120 néző. V.: Nagy L., Csikós Z.
EGER: KOVÁCS B., ZACHARNÉ HELLI H., DANCS, IMREH, TÓTH E., PETRÁS. Cs.: DOBOS E., KOLMAN. Edző: Juhászné Tóth Mária.

Az eredmény alakulása
1. játszma:        7–8        14–16        21–19
2. játszma:        6–4        13–10        21–16
3. játszma:        6–4        13–8        21–12

Gáspárdy György új szerepkörben mutatkozott be a rákospalotaiak ellen. Az agriások ügyvezetője labdaszedőnek állt, miután a találkozó kezdetéig nem sikerült kellő számú fiatalt toborozni a feladatra.

[caption id="" align="aligncenter" width="350"] Gáspárdy György (elöl) „bevetése” remek húzásnak bizonyult Fotó: Lénárt Márton
[/caption]

Az első játszmában sokáig a vendégeknél volt az előny, Zacharné Helli Hajnalkáék csak a szett végére tudták a maguk javára fordítani az eredményt. A folytatásban a hazaiak javuló formával, egyre inkább átvették a játék irányítását, s az idő múlásával egyre nagyobb fölénybe kerültek. A zárófelvonásban a hitüket vesztett rákospalotaiak ellen könnyed játékkal biztosították be idei hatodik bajnoki győzelmüket Dancs Renátáék.

Miután az előző mérkőzésen, Kaposváron vereséget szenvedett az Agria RC Eger, még ha kényszer szülte döntés is volt, remek húzásnak bizonyult Gáspárdy „bevetése”. Az új labdaszedővel ugyanis még veretlen az Eger, s reményeink szerint újabb sikersorozat kezdetét is jelenti a Palota elleni győzelem.

Juhászné Tóth Mária: – A rákospalotaiakat sokan a bajnokság egyik esélyesének tartják, ezért is nagy fegyvertény a győzelem. A felkészülési időszakban a Szüreti-kupán ugyan vereséget szenvedtünk tőlük, de azóta sokat javultunk, így teljesen megérdemelt a siker.

Következik: Agria RC – Nyíregyházi Főiskola, november 8., vasárnap, 11.00. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!