Sport

2009.10.26. 17:08

Győzelmeket szalasztottak legjobbjaink

A labdarúgó NB III. Mátra-csoportaj 10. fordulójában értékes pontokat szereztek idegenben megyénk legjobbjai, mégis csalódtak.

HEOL

A Gyöngyösi AK még a kapufát is forgácsolta Balassagyarmaton, de maradéktalan sikert faragni nem tudott. Az újonc Heves Jászberényben szerezte az első idegenbeli pontját. A berényiek edzője szerencsésnek tartja, hogy nem kaptak ki, ami sovány vigasz a vendégeknek. Az Egri FC-t mindenhol tisztelik, a csapat azonban képtelen átlépni saját árnyékát. A minőség Püspökladányban is csak ahhoz volt elég, hogy büntetőből egyenlítsen az Eger.

Pétervására – Felsőtárkány mérkőzést rendeztek a megyei I. osztály 11. fordulójában. A tárkányiak egy héttel előtte vesztették el őszi veretlenségüket, a Pétervására sem volt bomba formában. Ennek ellenére úgy vezetett a rangadón 2–0-ra Péterke, hogy akár el is dönthette volna a meccset. A feltámadó vendégek azonban már a szünetig egyenlítettek. Novák Tamásék aztán úgy elkapták a fonalat, hogy végül fölényes győzelmet arattak. Bocsi Zoltán, a listavezető Felsőtárkány játékos-edzője dicsérte fiataljaikat, akik futómennyiségben kiemelkedőt nyújtottak.

A második helyezett FC Hatvan is öt gólra volt képes, és szintén kettőt kapott, ám ezzel túl is léphetünk a forduló egyetlen hazai sikerén. A Nagyréde Atkáron, a Gyöngyöshalász Lőrinciben érvényesítette esélyeit, hozzájuk hasonló különbséggel nyitott kaput maga előtt az Andornaktálya Besenyőtelken. A Bélapátfalva Markazon okozott meglepetést, győzelemmel indítva ezzel Bajzát Zsolt játékos-edzői pályafutását. Harmatos volt otthon a Verpelét és az Egerszalók, így rászolgált egy pontra a Füzesabony és a Tarnaleleszi Meteor.

Amire visszapillantottunk
NB III., Mátra-csoport
Balassagyarmat – Gyöngyösi AK 1–1
Püspökladány – Egri FC 1–1
Jászberény – Hevesi LSC 0–0

Megyei I. osztály
Pétervására – Felsőtárkány 2–5
FC hatvan – Novaj-Ostoros 5–2
Atkár – Nagyréde 0–2
Lőrinci – Gyöngyöshalász 0–2
Besenyőtelek – Andornaktálya 0–2
Markaz – Bélapátfalva 3–4
Verpelét – Füzesabony 0–0
Egerszalók – Tarnaleleszi MSE 1–1 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!