Sport

2009.10.10. 23:30

Három érem az energikus egrieknek

A mozgásfesztivál negyedik fordulójában 170 aerobikozó mutatta be tudását a Kossuth Zsuzsa iskola csarnokában.

B. Cs.

Hajrá csajok! Buzdították elsősorban klubtársaikat, de egymást az aerobikozó lányok. Az elismerő taps sokaknak kijárt az Országos Step Dance Mozgásfesztivál 4. fordulójában. Az egri Kossuth Zsuzsa Gimnázium tornatermében ma 170 induló alkotta a 7 és 20 éves korosztályból álló mezőnyt, amelynek tagjai nagyszerű produkciókkal rukkoltak ki.

Az Egri Energy Aerobik Egyesület házigazdaként is kiválóan helytállt, ám a Kelemen Anikó vezette egylet versenyzői is alaposan kitettek magukért. Step kategóriában a 7–10 évesek győztek, a 10–15 év közöttiek hatodik helyen végeztek, míg a 14–20 éves korosztály hatosa a második helyezést szerezte meg. Elsőségnek dance-ben is örülhettek a megyeszékhelyiek, akik majd a budaörsi döntőben is megmutathatják tudásukat. Előtte azonban még novemberben Orosházán vár forduló a versenyzőkre.

[caption id="" align="alignleft" width="334"] A 10–15 évesek a hatodik helyen végeztek. FOTÓ: LÉNÁRT MÁRTON.
[/caption]

Egerben nyolc klub aerobikosait és a hazai színeket képviselő Senoritákat láthatta a szakavatott közönség, melyből néhányan őszintén gratulálhattak Kelemen Anikónak.
– Minden tekintetben pozitívan sikerült zárni a versenyt. Örülünk az eredményeknek és a zökkenőmentes lebonyolításnak, no meg persze gőzerővel készülünk a folytatásra – tekintett előre Kelemen Anikó. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!