Sport

2009.10.10. 17:13

Öngóllal vesztett az Egri FC Putnokon

A 7. percben esett találat megpecsételte az Egri FC sorsát a labdarúgó NB III. Mátra-csoportja 8. fordulójában.

HEOL

Putnok VSE – Egri FC 1–0 (1–0) Putnok, 150 néző. V.: Demeter Miklós (Simon J., Simon T.).
PUTNOK: Roza – Szakács, Nagy Cs., Juhász Cs., Kánya – Madarász, Mészáros, Gál, Balogh D. (Szamkó, 81.) – Sápi (Balázs Á., 78.), Monyók (Márkus, 89.). Edző: Koszta Péter.
EGER: Botló – Debreceni, Hompoth, Káposzta, Szűcs Á. – Jeney, Busai, Siróczki (Mundi, 82.), Vígh – Balogh B., Érsek (Zsarnai, 65.). Vezetőedző: László István.

A gól története: 7. perc: Jobb oldali beadás után Hompoth úgy ért fejjel a labdába, hogy a játékszer az egri kapuban kötött ki. Öngól! 1–0.
A mérkőzés elején bekapott öngól nem törte meg az egrieket. Balogh Balázsék ugyanúgy támadtak, mintha döntetlen lett volna az állás.

[caption id="" align="alignleft" width="334"] Hompoth Balázs (kék mezben) hibája öngól eredményezett. Fotó: Lénárt Márton.
[/caption]

Az EFC uralta a játékot, a második félidőben pedig erőben egyértelműen ellenfele fölé kerekedett. A gól azonban hiányzott a vendégek részéről, noha a helyzetekig eljutottak a megyeszékhelyiek. Jók: Roza, Juhász Cs., Kánya, ill. Jeney, Káposzta, Busai.

Koszta Péter: – Jól játszó vendégeket győztünk le, a mai napon szerencsénk is volt.
László István: – Bebizonyítottuk, hogy az erőnléttel nincs problémánk, mint ahogy azt is, ha az ellenfél nem tud betalálni a kapunkba, megtesszük azt mi helyette. Továbbra is gólínségben szenvedünk.

Címkék#Eger#NB III

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!