Sport

2009.10.06. 19:02

Patócskai ismét Gyöngyösön, Takácstól megváltak

A PLER csapatától nyáron kölcsönben érkezett két fiatal átlövő, Füleki Áron és Pánczél Zoltán sorsa is bizonytalanná vált a Gyöngyösi KK-nál.

S. K.


– Takács Bálint távozott a klubtól, míg Patócskai Krisztián személyében régi-új játékos csatlakozott az együtteshez – adott rövid tájékoztatást a Gyöngyösi KK NB I-es férfi kézilabda-csapatánál a napokban történt személyi változásokról Kis Róbert, a mátraaljaiak szakosztály-vezetője.

[caption id="" align="aligncenter" width="350"] Patócskai Krisztián (a labdával) Spanyolországból tér vissza a GYKK-hoz Fotó: Lénárt Márton
[/caption]

– A nyáron Kecskemétről érkezett szélső nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, ezek után döntött úgy a klubvezetés, hogy megválik a játékostól. Patócskai Krisztiánt vélhetően nem kell bemutatni, hiszen a kiváló átlövő a 2004/2005-ös bajnoki évben idény közben érkezett a GYFKK-hoz, majd két és fél év után távozott a klubtól. A legutóbb a spanyol második ligában szerepelt játékos a megállapodás szerint az idény végéig marad az együttesnél – fogalmazott Kis Róbert.

Meg nem erősített hírek szerint a PLER csapatától nyáron kölcsönben érkezett két fiatal átlövő, Füleki Áron és Pánczél Zoltán sorsa is bizonytalanná vált a Gyöngyösi KK-nál.

Hogy az említett játékosok esetében végül milyen döntést hoznak,  várhatóan a napokban az is nyilvánosságot kap.

Az Adorján Gábor edző vezette gyöngyösi gárda szerdán a 2009/2010-es Magyar Kupa második fordulójában a legjobb 32 közé kerüléséért az NB I/B Keleti-csoportjában négy mérkőzés után pont nélküli sereghajtó Kalocsai KC vendége lesz. A 18.30-kor kezdődő találkozón a Bujdosó Zoltán, Tomecskó Tamás páros fújja a sípot. A továbbjutás egy mérkőzés dől el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!