Sport

2009.10.31. 07:17

Rangadókkal folytatódik a megyei bajnokság

Szombaton hét, vasárnap három összecsapást szurkolhatnak végig a sportbarátok a megyei asztalitenisz csapatbajnokságban.

HEOL

Domoszlón a Hatvani ASE III. és a Községi SE Vécs vendégeskedik. A tabellára pillantva előre borítékolhatjuk: az eddig veretlen hazaiak minden bizonnyal meg fogják őrizni hibátlan mérlegüket. Valódi presztízsrangadó lesz azonban a Domoszló két mérkőzése között megrendezendő Hatvani ASE III. - Községi SE Vécs összecsapás, ahol mindkét együttes annak reményében állhat asztalhoz, hogy megszerzi első pontjait - éppen ezért a pontosztozkodás sem lenne meglepetés.

Visontán a hazaiak mellett a Konszenzus, a Laguna Kft. SC és a Mátra SE lesz érdekelt. Először a Visonta - Laguna Kft. SC és a Mátra SE - Konszenzus találkozókra kerül sor, melyek közül az előbbin lehet nagyobb izgalmakra számítani: a két pont sorsát a pillanatnyi forma mellett nagymértékben befolyásolhatja a felállás és a szerencsésebb beírás. A másik mérkőzésen nagy meglepetés lenne, ha a gyöngyösiek pontot tudnának szerezni a Konszenzus ellen. Ezt követően a Laguna Kft. SC a Konszenzus, míg a Visonta a Mátra SE ellen áll asztalhoz. Előbbi különlegessége, hogy a két csapat tagjai az andornaktályai bajnokságban is érdekeltek, s ott épp ma este küzdenek meg egymással - a papírforma a Konszenzus sikerét vetíti előre. A másik mérkőzés igazi ki-ki meccs lesz, melyen a fáradtsági faktorral is számolniuk kell az érintetteknek - a végeredmény a dobogós helyezések szempontjából is döntő fontosságú lehet.

Vasárnap a Hatvani ASE II. és a Recski Ércbányász SE látogat Vámosgyörkre. Az első mérkőzésen a hazaiak a hatvaniakkal találkoznak: az eddig egyaránt két győzelmet arató csapatok derbijén valószínűleg a kilátogató nézők is remekül szórakoznak, hiszen kiélezett, izgalmas meccsekre lehet számítani. Ezt követően a Hatvani ASE II. az eddig viszonylag halványan teljesítő Recski Ércbányász SE ellen veszi fel a harcot, akiket feltehetően nagyon fűt a bizonyítás vágya, éppen ezért itt is fordulatokban gazdag összecsapásra van kilátás. Végül a vámosgyörkiek próbálják meg otthon tartani a két pontot a recskiek ellenében, s a korábbi összecsapások után minden bizonnyal döntő szerepe lesz a kondíciónak is.

A hétvégi program:

Szombat:

Domoszló SK II. - Hatvani ASE III.   (Domoszló, 10:00)
Hatvani ASE III. - Községi SE Vécs   (Domoszló, 13:00)
Domoszló SK II. - Községi SE Vécs   (Domoszló, 16:00)
Visonta - Laguna Kft. Sc                   (Visonta, 10:00)
Mátra SE - Konszenzus                    (Visonta, 10:00)
Laguna Kft. SC - Konszenzus           (Visonta, 13:00)
Visonta - Mátra SE                          (Visonta, 13:00)

Vasárnap:

Vámosgyörk SK - Hatvani ASE II.     (Vámosgyörk, 10:00)
Hatvani ASE II. - Recski Ércbányász SE (Vámosgyörk, 13:00)
Vámosgyörk SK - Recski Ércbányász SE (Vámosgyörk, 16:00)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!