Sport

2009.10.30. 14:39

Sportdiplomáciai siker a Régió-kupa rendezése

A hétvégén nem rendeznek bajnoki mérkőzéseket a sportág harmadik vonalában, a Régió-kupa újabb fordulója miatt azonban nem maradnak izgalmasnak ígérkező labdarúgó találkozó nélkül a helyi sportbarátok.

HEOL

Régió-kupa, Keleti-csoport, a 2. forduló mérkőzésén:
Mátra-csoport válogatottja – Tisza-csoport válogatottja

Eger, műfű, szombat, 14.00.
– Sportdiplomácia sikerként is elkönyvelhető, hogy a városban rendezhetjük a Régió-kupa második fordulójának mérkőzését – fogalmazott Kocsis Zoltán, az Egri FC technikai igazgatója. – Tehetjük ezt úgy, hogy az önkormányzat támogatását élvezzük, amelynek köszönhetően a felújítások után jobb feltételek között készülhetnek csapataink és kulturáltabb körülmények között fogadhatjuk ellenfeleinket – fogalmazott a sportvezető.

A Tura VSK gárdájánál edzősködő Berla Attila által összeállított Mátra-csoport válogatottjába az Egri FC csapatából Balogh Balázs, Szűcs Ádám és Debreceni Dávid kapott meghívót, míg gyöngyösi részről Szilágyi Norbert szerepel az együttesben.
Az első fordulóban, Dabason, a Mátra-csoport legjobbjai az Alföld-csoport együttesével mérkőztek, a találkozót 3–1-re nyerték a mátrások, így jó eséllyel pályáznak a hármas csoport megnyerésére.

[caption id="" align="aligncenter" width="334"] Debreceni Dávid (jobbról) is tagja a Berla Attila vezette Mátra-csoport válogatottjának. Fotó: Lénárt Márton
[/caption]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!