Sport

2009.10.31. 17:09

Szilágyi kiállítása után három gólt kapott a Mátra-válogatott

Fölényes vendéggyőzelemmel zárult a Mátra- és a Tisza-csoport legjobbjainak összecsapása a Régió-kupában.

S. K.

Eredmény:
Mátra-csoport válogatott – Tisza-csoport válogatott
0–4 (0–1)
Eger, stadion 23 néző. V.: Berke Balázs (Butkai Zs., Török K.).
MÁTRA: Papp T. (Pap T., 83.) – Debreceni D., Szilágyi N., Nagy Cs., Szűcs Á. – Madarász J., Less T., Havasi Zs. (Monyók P., 46.), Sápi J. (Bogdán I., 75.) – Hamar Á. (Moczó N., 60.), Less K. (Balogh B., 60.). Edző: Berla Attila.
TISZA: Makó R. (Gazsi F., 83.) – Patály J., Kántor Zs., Tősér S., Koskovits Gy. – Tóth T., Cseke A. (Ablonczi D., 75.), Kató I. (Jeddi B., 69.), Vicickó L. – Németh A. (Spekker T., 64.), Simon G. (Ruska T., 80.). Edző: Feczkó Tamás.

 [caption id="" align="aligncenter" width="350"] A Mátra-csoport válogatottja (játékosik középen) két mérkőzés után egy győzelemmel és egy vereséggel áll Fotó: Lénárt Márton
[/caption]

A hazaiak szempontjából kifejezetten biztatóan alakult a mérkőzés első negyedórája. A mátrások előtt több lehetőség is adódott, sőt egy alkalommal a kapufa is kisegítette az ellenfelet. A mezőnyfölény dacára a vendégek jutottak vezetéshez, sőt Szilágyi Norbert fegyelmezettlensége miatt már a 37. percben emberhátrányba került a Mátra-válogatott. A szünet után már egyértelmű volt a Tisza-csoport fölénye, amely szép gólokkal biztosította be győzelmét. A mátrások két mérkőzés után egy győzelemmel és egy vereséggel állnak.

Gólszerzők: Simon G. (22., 63., 73.), Vicickó L. (80.).
Kiállítva: Szilágyi N. (2. sárga lap után) a 37. percben.
Jók: Debreceni D., Szűcs Á., Sápi J., ill. Patály J., Tóth T., Cseke A., Vicickó L., Simon G.

Berla Attila: – Az eredmény nem tükrözi a mérkőzésen látottakat, hiszen jórészt emberhátrányban futballozva is számos gólhelyzetet dolgoztunk ki, de a lehetőségek sajnos kimaradtak.

Feczkó Tamás: – Az első játékrészben taktikusan és fegyelmezetten játszottunk. A szünet után akár nagyobb arányban is nyerhettünk volna. Jó csapat ellen szereztünk három pontot. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!