Sport

2009.10.08. 16:51

Tranzitos tarolás a harmadik fordulóban

Az NB II-es asztalitenisz-bajnokság 3. fordulójában a Tranzit Tüzép SC Eger II. női és a Tranzit TSC férficsapata is fölényesen győzött.

HEOL

NB II., Kelet, nők, 3. forduló:
Tranzit Tüzép SC Eger II. – Lajosmizsei AC
16:2

Győztek: Honti Boglárka, dr. Kis Zsuzsanna 4–4, dr. Fekete Barbara, Kovács Kinga 3–3, a dr. Fekete, Honti és a dr. Kis, Kovács páros.

Érvényesült a papírforma. Már a párosok küzdelme is az egriek fölényét jelezte, mindkét mérkőzés a hazai csapat javára dőlt el. A csapat idén igazolt játékosa, Honti Boglárka és Kis Zsuzsanna is veretlen maradt, Fekete Barbara és Kovács Kinga 3–3 mérkőzésen diadalmaskodott. A bemelegítés során tapasztalható játéktudás ellenére, mely kiegyenlítettebb küzdelmet jelzett, az egriek a meccsek során egyenként 4–4 szettet veszítettek, kivéve Kist, aki az összes mérkőzés alatt mindössze egy szettet nem nyert meg.

A három, 3:2 arányban végződött találkozóból mindhárom a harcos hazai csapat javára dőlt el. Salamon István edző örömmel szurkolt, a lányokhoz hasonlóan ős is bizakodva várja a folytatást.
További eredmények: Szomód SE – Szekszárd AC III. 7:11, A. S. E. Orosháza III. – Mezőtúri AFC 3:15. A Tranzit Tüzép SC Eger III. csapata szabadnapos volt.  
Következik: Orosháza – Tranzit Tüzép SC Eger II., november 14., 15.00.

[caption id="" align="aligncenter" width="350"] Anya és lánya. Kis Zsuzsanna (jobbra) és Kovács Kinga is nagyszerűen játszott a Lajosmizse ellen
[/caption]

NB II., Kelet, férfiak, 3. forduló:
Tranzit Tüzép SC Eger – Borsod Volán SE 13:5
Győztek: Salamon István, Tóth Gergely 4–4, Nagy Ádám 3, Cseh Zoltán 1 és a Nagy, Cseh páros.

Már az elején magabiztos előnyhöz jutottak az egriek, amit a találkozó végére sikerült is megtartaniuk. A mérkőzés nagyon kemény és látványos csatákat hozott, ahol végül az tranzitos fiúk zsebelhették be a két pontot. Kiemelendőt Salamon István játékos-edző és Tóth Gergő nyújtott, akik minden meccsüket megnyerték.

További eredmények:
Szentkirályi Szőnyeg ASK – Debreceni ASE 11:7,
Gyulai Asztalitenisz Klub – Sárospataki Torna Club I. 11:7,
Tiszaújvárosi SC I. – Apagy SE II. 14:4,
Makói Spartacus VSE – Asztalitenisz SK Szeged II. 14:4.

Következik: Tranzit Tüzép SC Eger – Makó VSE, október 25., vasárnap, 14.00. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!