Sport

2009.11.04. 10:10

Hegedűs: szerényen a veretlen bajnokságért

Sorozatban hetedik bajnoki mérkőzésén sem talált legyőzőre, s egyedüli veretlen csapatként, négypontos előnnyel vezeti a kézilabda NB II. Északkeleti-csoportját az Eszterházy KFSC női csapata.

S. K.

A gárda a korábbi években rendre a kiesés ellen harcolt, mostanra azonban gyökeres változásoknak lehetünk szemtanúi. A kiváló szereplés hátteréről a csapat fiatal edzőjét, Hegedűs Tibort kérdeztük.
– Nagyot fordult a világ a csapattal. Alsóházi gárdából élcsapattá vált az EKFSC.
– Szerényen tesszük a dolgunkat, igyekszünk minden mérkőzést győztesen zárni. Hál ''Istennek megy most a szekér, s a lányok is látják, hogy érdemes dolgozni.

– Minek köszönhető a jó szereplés?
– Varga Szilvia személyében a nyáron olyan játékos csatlakozott hozzánk, aki a pályán kívül és azon belül egyaránt vezérré tudott válni. Balog Renátával nagyon jól megértik egymást, s a többiek is felnőttek a feladathoz. Sokat tettünk azért, hogy csapatként is igazán egységesek legyünk.

– Meddig tartható ez a remek sorozat?
– Minden mérkőzésen reális esélyünk van a két pont megszerzésére. Bizonyára a mi csapatunk életében is lesz majd holtpont, kérdés, hogy ebből hogyan tudunk kijönni. Nem titkolt tervünk, hogy veretlenül zárjuk a bajnokságot.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!