Sport

2009.11.06. 16:14

Kiestek az Egri FC védői

Az NB III Mátra csoportjában az Egri FC fogadja a legrangosabb ellenfelet.

Sike Károly

Mindhárom megyénkbeli csapat hazai környezetben igyekszik gyarapítani bajnoki pontjai számát a labdarúgó NB III. Mátra-csoportja 11. fordulójában.

Az NB III., Mátra-csoportja 11. forduló mérkőzései:
Hevesi LSC Ro-Geo Global (10.) – Dunakeszi Vasutas (12.)
Heves, szombat, 13.30. V.: Tóth P.
– Hazai meccsről lévén szó, mindenki győzelmet vár a csapattól, bár tisztában vagyunk vele, hogy nem lesz könnyű dolgunk a Dunakeszivel – fogalmazott Balázs Tihamér, a hevesiek edzője. – Továbbra is azon az állásponton vagyok, hogy nem tett jót a csapatnak a Régió-kupa miatti újabb szünet. A tétlenséget igyekeztünk egymás közti játékkal kitölteni. Vannak információim a vendégekről, tudomásom szerint kevés változás történt az előző évhez képest, így összeszokott gárdáról van szó. Győzelemre játszunk, szeretnénk tovább nyújtani hazai veretlenségünket.
A várható kezdőcsapat: Éles – Laubert G., Jakab, Somodi, Nász – Urbán, Vámosi (Besenyei Zs.), Nagy P., Nagy L. – Szamosi, Besenyei F. Sérült: Kóczián, Kovács Cs. Eltiltott: –.

Egri FC (8.) – Balassagyarmati VSE (5.)

[caption id="" align="aligncenter" width="350"] Bartuska József (jobbra) az egri védelem jobb oldalán kaphat lehetőséget a játékra FOTÓ: LÉNÁRT MÁRTON
[/caption]

Eger, stadion, szombat, 13.30. V.: Solymosi A.
– Továbbra is feltett szándékunk, hogy zárkózzunk az élmezőnyhöz, sajnálom, hogy korábban, amikor erre lehetőségünk volt, nem tudtunk élni az eséllyel – kezdte szavait László István, az egriek edzője. – Az egykori váci legenda, Nagy Tibor vezette nógrádiak rendszerint stabil védekezésből indított gyors kontrákkal igyekeznek zavart kelteni, míg nálunk pont a védelemben akadnak problémák. Hompoth Balázs eltiltás, Jeney Gyula sérülés miatt nem szerepelhet. Bízom benne, hogy sikerül felülemelkedni a gondokon és az Ultras Eger szurkolóinak támogatása mellett gyarapítjuk hazai győzelmeink számát.

A várható kezdőcsapat: Botló – Bartuska J., Debreceni, Káposzta, Szűcs Á. – Siróczki, Vígh F., Busai, Zsarnai – Balogh B., Érsek M. Sérült: Jeney, Romhányi. Eltiltott: Hompoth.

Gyöngyösi AK-Ytong (4.) – Jászberény SFC (9.)
Gyöngyös, Kömlei spt., vasárnap, 13.30. V.: Dolnegó B.
– A három pont megszerzése most mindennél fontosabb. Egy győzelemmel akár dobogós pozícióba is léphetünk, s ezáltal nyugodtabban várhatnánk az utolsó két őszi fordulót – tekintett előre Majzik Zoltán, a gyöngyösiek edzője. – Szeretnénk kihasználni a hazai pálya előnyét, hasonló játékot várok a fiúktól, mint tették azt legutóbb a Püspökladány ellen. A Jászberény tavasszal utolsó előttiként búcsúzott az NB II-től, azonban a kiesés ellenére a játékosok közül többen is kitartottak a csapat mellett, s ha jól tudom a mai napig nem tettek le arról, hogy ismét magasabb osztályban szerepeljenek.

A várható kezdőcsapat: Szén L. – Kovács Á., Nagy Á. (Nagy D.), Szilágyi N., Juhász B. – Csatlós, Tari, Takács – Kálmán J., Kiss I., Molnár B. Sérült: Tóth T., Soltész. Eltiltott: –.

A további párosítás
Szombat,
13.30: Maglód – Püspökladány.
Vasárnap,
13.30: Balmazújváros – Tura,
FTC II. – RAFC,
Ózd – Putnok.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!