Sport

2010.02.02. 17:04

Kaplonyi sérülése aggasztja a GYKK edzőjét

Tatabányán játsszák idei első bajnoki mérkőzésüket Sándor Ákosék.

S. K.

A Budapest Bank Férfi Kézilabda Liga 19. forduló mérkőzése:
Tatabánya Carbonex KC (4.) – Gyöngyösi KK (11.)
Tatabánya, Földi Imre Sportcsarnok, szerda, 18.00. V.: Nagy F., Túróczy J.

[caption id="" align="alignleft" width="350"] Kaplonyi Zoltán (4) az Energia-kupán sérült meg. Fotó: Lénárt Márton.
[/caption]

Vendégként játssza idei első bajnoki mérkőzését a télen újabb játékosokkal megerősített mátraaljai gárda. A csapat célja továbbra is a kiesés elkerülése, a pontok gyarapítására elsőként Tatabányán lesz lehetőségük Sándor Ákoséknak.


Az elmúlt hetekben fizikálisan sikerült előrelépni, a különböző játékhelyzetekben azonban még érezhető az összeszokottság hiánya – válaszolt érdeklődésünkre Nagy Károly, a gyöngyösiek edzője. – Támadásban és védekezésben is vannak hiányosságok, ami még több közös gyakorlással kiküszöbölhető. Sajnos Kaplonyi Zoltán a hétvégi hazai Energia-kupán térdsérülést szenvedett, az ő kiválása nagy érvágás a csapatnak. A hosszú sérüléséből felépült Horváth Szilárdon még érezhető a bizonytalanság, Marián Kleis pedig egyelőre formán kívül van, de bízunk benne, hogy idővel felveszi a kellő ritmust. Tatabányán nagyon sok múlhat majd a kapusokon.

A Gyöngyösi KK és a Tatabánya őszi mérkőzésén 12:10-es félidőt követően 28:19-re nyertek Gyöngyösön Halász Mátéék.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!