Sport

2010.03.02. 13:03

Kovács, Szabó és Salamon is duplázott

Taroltak a Tranzit-Tüzép SC Eger csapatának játékosai a megyei felnőtt asztalitenisz-bajnokságon.

B. Cs.

Mind az öt versenyszámban az egri klub indulói állhattak a dobogó legmagasabb fokára, az egyetlen kivételt a gyöngyöspatai Csupek Andrej jelentette, aki a férfi párosok küzdelmében a tranzitos Salamon István oldalán bizonyult a legjobbnak. A nőknél a Kovács Kinga, Szabó Györgyi duó győzött.

Vegyespárosban a csoportküzdelmek után Szabó Györgyi és Tóth Gergely viszonylag simán, míg a Kovács Kinga, Salamon István kettős óriási csata után jutott be az egri házidöntőbe, amelyet – szintén izgalmas meccsen –, minimális különbséggel nyertek Kovácsék. Egyéniben a hölgyeknél Szabó Györgyi diadalmaskodott, az erősebbik nem fináléjában Nagy Ádám vesztett helyzetből állt talpra és végül döntő játszmában múlta felül Salamon Istvánt.

 

Eredmények

Vegyes páros: 1. Kovács Kinga, Salamon István, 2. Szabó Györgyi, Tóth Gergely (mind Tranzit-Tüzép SC Eger), 3. Herczeg Gyöngyi, dr. Herczeg Béla (Hatvan Econovum Akadémia SE, Visontai ASE) és Lövei Tímea, Kiss Szabolcs (Tranzit-TSC).

Női páros: 1. Kovács Kinga, Szabó Györgyi (Tranzit-TSC), 2. Herczeg Gyöngyi, Lövei Tímea (Hatvan, Tranzit-TSC), 3. Krizsó Bernadett, Mező Réka (Tranzit-TSC).

Férfi páros: 1. Csupek Andrej, Salamon István (Gyöngyöspata KSK, Tranzit TSC), 2. Sándor László, Vályogos Imre (Karácsond, Domoszló SK), 3. Cseh Zoltán, Nagy Ádám (Tranzit-TSC) és Deáki Tamás, Salamon Péter (HMÖ SE Eger).

Női egyéni: 1. Szabó Györgyi (Tranzit-TSC), 2. Herczeg Gyöngyi (Hatvan), 3. Kovács Kinga és Mező Réka (mindkettő Tranzit TSC).

Férfi egyéni: 1. Nagy Ádám (Tranzit- TSC), 2. Salamon István (Tranzit-TSC), 3. Cseh Zoltán és Kiss Szabolcs (mindkettő Tranzit-TSC).
A legjobb játékosok hétvégén a megyei Top 12 bajnokságon csaphatnak ismét össze.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!