Sport

2010.04.23. 17:37

Folytatódik a Hegedűs kontra Valyon szópárbaj

A pályán már rég véget ért az Eszterházy KFSC-GMR – SPB-Hevesi SE NB II-es női kézilabda mérkőzés (50:26), ám a játéktéren kívül folytatódott a két edző szócsatája.

B. Cs.

A vitát Valyon István hevesi szakvezető nyilatkozata („A lényegesen jobb erőkből álló „URFA-Hevesi SE” megérdemelten győzött a tartalékosan felálló, enerváltan játszó SPB-Hevesi SE ellen.”) váltotta ki, amelyre hazai részről Hegedűs Tibor válaszolt, mondván: nem mehetnek el szó nélkül az enyhén cinikus megnyilvánulása mellett. Az ügyben most Valyon István kért szót.

[caption id="" align="alignleft" width="350"] Valyon István sok sikert kíván az egrieknek. Archív fotó: Lénárt Márton.
[/caption]

– Szeretném elöljáróban megjegyezni, hogy soha semmi problémán nem volt, és remélem, nem is lesz sem az EKF csapatával, sem Hegedűs Tibor kollégámmal – fogalmazott a szakember. – Elképzelhető, sőt biztos, hogy lehetett volna kommentálni másként is a mérkőzés eredményét. Az is biztos, hogy az SPB-Hevesi SE is megtett mindent azért, hogy elkerülje a kiesést (amit sajnos már nem tud) és minél eredményesebben szerepeljen a bajnokságon. Sajnos a körülmények, és a lehetőségek nem olyanok, mint Egerben, a játékosállományról nem is beszélve.

Én, amikor a hevesiek megkerestek, tudtam mit vállalok, és hogy nem lesz könnyű dolgom sem nekem, sem a vezetésnek, amelynek tagjai szintén mindent megtettek a siker érdekében. Sokat dolgoztunk mi is, de sajnos egyelőre csak ennyire tellett.
„A mi CSAPATUNK nagyon sokat dolgozik azért, hogy a bajnokságban eredményes legyen” – mondta Hegedűs Tibor tanár úr!
Az előző években csak a panaszt hallottam, a kiesés veszélye fenyegette az egri lányokat, pedig gondolom, akkor is sokat dolgoztak, és volt csapat.

<hirdetes.

Ebben az évben odaigazolt 4–5 URFA-s hevesi játékos és mindjárt nagybetűs CSAPAT lett, ilyen eredménnyel. Egyébként jellemző a női NB II. színvonalára, hogy néhány évvel ezelőtt négy füzesabonyi játékos a megyei bajnok Heves női együtteséhez írt alá és a gárda NB II-es bajnokságot nyert.
Részben ugyanezek a lányok az idei szezonban tovább igazoltak Egerbe és a kieső jelöltből bajnokaspiráns lett.
Jó, ettől függetlenül is beleférhet az, hogy a hevesi tréner cinikusan nyilatkozott, de annyira nem, hogy felháborodást keltsen, vagy ha igen, akkor lelkem rajta.
Részemről a témát befejezettnek tekintem, kívánom, hogy az egri lányok nyerjék meg a bajnokságot, és további sok sikert kívánok  Hegedűs  Tibor kollégámnak, lehetőleg az NB I/B-ben! – zárta szavait Valyon István.    

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!