Sport

2010.04.21. 15:41

Hegedűs felháborodott Valyon szavain

Ahogy arról már beszámoltunk, fölényes egri győzelemmel (50:26) zárult a női kézilabda NB II. Északkeleti-csoportja 18. fordulójában rendezett Eszterházy KFSC-GMR – SPB-Hevesi SE megyei rangadó.

B. Cs.

Hegedűs Tibor, a megyeszékhelyi főiskolás csapat edzője a minap kereste fel kollégánkat, miután felháborítónak tartotta Valyon István hevesi edző mérkőzés után tett nyilatkozatát. – A lényegesen jobb erőkből álló „URFA-Hevesi SE” megérdemelten győzött a tartalékosan felálló, enerváltan játszó SPB-Hevesi SE ellen – fogalmazott a találkozót követően a hevesi tréner.

[caption id="" align="alignleft" width="350"] Hegedűs Tibor nem vette jó néven a kollégája szavait Fotó: Lénárt Márton
[/caption]


– Úgy gondoltuk, hogy nem mehetünk el szó nélkül Valyon István enyhén cinikus megnyilvánulása mellett – kezdte szavait Hegedűs Tibor, az Eszterházy KFSC-GMR edzője. – A pontosítás kedvéért Valyon tanár úr csapata, az SPB-Hevesi SE, az Eszterházy Károly Főiskola együttesével játszott és kapott ki huszonnégy góllal. A mi CSAPATUNK nagyon sokat dolgozik azért, hogy a bajnokságban eredményes legyen! Ajánljuk ezt a módszert Önöknek is, és akkor talán nem téveszti össze szándékosan a két csapatot – fogalmazott a szakember, majd további eredményes szereplést kívánt a kiesés ellen harcoló hevesieknek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!