Sport

2010.04.03. 18:21

Túl nagy előnyt adott a ZF-Eger a szentesieknek

Egy bíró vezette a Szentes - ZF-Eger női vízilabda mérkőzést a felsőházi rájátszás első fordulójában, amelyen a rossz kezdést követően már nem tudtak fordítani a második félidőre feljavuló egriek.

S. K.

 
OB I, nők, rájátszás az 1-4. helyért, 1. forduló
Hungerit-MetalCom-Szentesi VK – ZF-Eger
12-10 (3-1, 5-1, 2-5, 2-3)

Szentes, 100 néző.
V.: Bátori.
EGER: Serfőző. – ANTAL 4, Ziakova 1, Bene, Pócsi, Flint, CZIGÁNY 5. Cs.: Szabó I. - Szeredi, Veréb. Edző: Kelemen Attila.
Gól – emberelőnyből:9/2. ill. 8/2.
Ötméteresből:4/4. ill. 4/3.
Kipontozódott:Flint a 22., Szeredi a 27., Takács a 29., Kövér-Kiss a 31., Veréb a 32. percben

[caption id="" align="alignleft" width="350"] Rachel Flinték csalódottan távoztak Szentesről Fotó: Lénárt Márton
[/caption]
 
Utolsó nagy sorozatát kezdte el az idei bajnokságban a ZF-Eger női csapata, amely szombat délután a Szentes vendégeként lépett fel a dobogós helyekről döntő rájátszás első fordulójában. Legutóbb az egriek csongrádi látogatásuk során döntetlen eredményt értek el, ezért győzelmi reményekkel ugorhattak vízbe Czigány Dóráék. Ehhez képest tragikusan kezdődött az összecsapás, hiszen amíg a ZF mindössze két gólig jutott az első félidőben, addig a hazaiak nyolcat rámoltak be az egriek kapujába.

A folytatásban hihetetlen feltámadásra lett volna szükség, amit a harmadik negyedben el is kezdett a hevesi alakulat, ám még ez is kevésnek bizonyult a fordításhoz, így pedig csak a vereséget mértékét tudta csökkenteni az Eger.

 
 
Kelemen Attila: - Sajnos átaludtuk az első negyedet, nagyon nem úgy sikerült a kezdés, ahogyan azt szerettük volna. A folytatásban megváltoztattuk a taktikát, és a második félidőben jól is játszottunk, de ilyen hendikeppet nem adhatunk a hazai pályán játszó Szentesnek. Nem a játékvezetésen múlott, de nagyban befolyásolta a történteket, hogy csak egy sípmester működött közre, mivel a másik nem tudott eljönni. Öt meccs van még hátra, bármi lehet, meg lehet még az ezüst, de a realitás most már a harmadik hely. 
 
A felsőház másik mérkőzésén:Dunaújváros – Újpest 19-3.
 
A rájátszás állása:
1. Dunaújváros   7          5          1          1          96-53   16
2. Szentes          7          4          1          2          60-57   13
3. ZF-Eger          7          2          2          3          63-63   8
4. ÚVSE              7          1          -           6          44-90 
 
Következik:ZF-Eger – Dunaújváros, Eger, Bitskey-uszoda, április 17., szombat, 17.00.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!