Sport

2010.05.30. 20:56

A döntetlenhalmozó GYAK a Dunakeszi ellen is ikszelt

Tizenegyedik döntetlenjét érte el a Gyöngyösi AK-Ytong labdarúgó-csapata vasárnap a Mátra-csoport 25. fordulójának mérkőzésén.

HEOL

Gyöngyösi AK-Ytong – Dunakeszi Vasutas 2–2 (1–1)
Gyöngyös, Kömlei spt., 100 néző. V.: Pap István Balázs (Kovács T., Pál L.).
GYÖNGYÖS: Szén L. (Nagy A., 6.) – Nagy Á., Pilinyi I., Szilágyi N., Kovács Á. – Oravecz B., Czene L., Takács Gy., Vidra R. – Molnár B. (Csohány, 55.), Kiss I. (Ludányi M., 72.). Edző: Majzik Zoltán.
DUNAKESZI: Babarczi – Szabó M., Vági, Kiss R., Kőrösi T. – Szikora D. (Kiss Á., 34.), Miklián, Mikesy, Madar T. – Lőrincz, Dizmatsek. Edző: Zoran Kuntics.
Gólszerzők: Molnár B. (9.), Vidra R. (55.), ill. Lőrincz (38.), Dizmatsek (60.).
Kiállítva: Mikesy (sportszerűtlen viselkedés miatt) a 80. percben.

Hazai oldalon kényszerű kapuscserével kezdődött a mérkőzés. A gyors vezetés után nagyot esett az addig sem magas színvonal. Mindkét oldalon sok volt a szabálytalanság és a pontatlan átadás. A megszerzett újabb vezetést is gyorsan kiegyenlítették a vendégek. Az eredmény igazságos.
Jók: Vidra R., Oravecz, Kovács Á., ill. Vági, Madar T.

[caption id="" align="aligncenter" width="344"] Vidra Róbert (zöld mezben) szerezte a gyöngyösiek második gólját. Fotó: Lénárt Márton
[/caption]

Majzik Zoltán: – Kétszeri vezetésünk is kevés volt, hogy megnyerjük a mérkőzést. Az indokolatlanul durva játék közben több labdarúgónkat is elveszítettük.
Zoran Kuntics: – Küzdelmes, eseménydús mérkőzés volt. Gólhelyzeteink alapján megnyerhettük volna a mérkőzést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!