Sport

2010.05.14. 18:41

Épül az új Gyöngyösi AK

Hazai mérkőzésekkel folytatódnak csapataink számára a labdarúgó NB III. Mátra-csoportjának küzdelmei. A 23. fordulóban a legelőkelőbb helyen jegyzett ellenfél a GYAK-nak jutott.

Sike Károly

NB III., Mátra-csoport
A 23. forduló mérkőzései:
Egri FC (6.) – Püspökladányi LE (10.)
Eger, stadion, szombat, 16.30. V.: Kristóf P.
– Megviselte a csapatot a RAFC elleni vereség, ezért is örültünk a hétközi kupameccsnek, ahol szép gólokat szerezve sikerült javítani a hangulaton – fogalmazott László István, az egriek vezetőedzője. – Szombaton újabb NB III-as mérkőzés vár ránk, egy olyan Püspökladány ellen, amely a jó őszi szezon után tavasszal a sérülések miatt kissé visszaesett, s most kezd ismét rátalálni a helyes útra.
A várható kezdőcsapat
Illyés – Gáspár, Káposzta, Jeney, Szűcs Á. – Busai, Bezzegh, Urbán-Szabó, Kálmán –  Jeferson, Dávid Z. Sérült: Németh T. Eltiltott: Csatlós.

[caption id="" align="alignleft" width="350"] Gyöngyösön Nagy Ádámék (balra) jelentik a jövőt. Fotó: Lénárt Márton
[/caption]

Hevesi LSC (8.) – Jászberény SFC (7.)
Heves, szombat, 17.00. V.: Landeszmann L.
– Ahhoz, hogy harcban legyünk a középmezőny elejével, itthon feltétlen nyerni kellene – adta ki az utasítást Balázs Tihamér, a hevesiek edzője. – Sajnos Besenyei Ferenc továbbra is sérüléssel bajlódik, elképzelhető, hogy a támadót hosszabb távra is elveszítjük. Örömteli viszont, hogy Hegedűs Dávid és Nagy Péter visszatérhet, jelenlétük nagyon sokat számít a mérkőzéseken.
A várható kezdőcsapat
Éles (Áncsán) – Jakab, Molnár Z., Hegedűs D., Nász – Somodi – Laubert G., Nagy P., Nagy L. – Balogh B., Kóczián D. Sérült: Kaló Á., Besenyei F.

 

Gyöngyösi AK-Ytong (11.) – Balassagyarmati VSE (4.)
Gyöngyös, Kömlei spt., vasárnap, 16.30. V.: Solymosi A.
– Akár az eredményesség rovására is, de feltett szándékunk, hogy a hátralévő mérkőzéseken minél több tehetséges fiatalnak biztosítsunk játéklehetőséget, hogy szokják a felnőtt, illetve NB III-as meccsek légkörét – tekintett előre Majzik Zoltán, a gyöngyösiek edzője. – A bajnoki helyezésünknek már nincs különösebb jelentősége, igyekszünk lerakni a jövő csapatának alapjait.
A várható kezdőcsapat
Szén (Halasi) – Nagy Á., Tari, Szilágyi N., Vidra – Oravecz, Tarnai, Takács, Csoszánszki – Pilinyi, Kiss I. (Molnár B.). Sérült: Molnár B. Eltiltott: Kovács Á.

A további párosítás
Szombat, 16.30: Maglód – RAFC, Ózd – Tura.
Vasárnap, 16.30: Balmazújváros – Dunakeszi. 17.00: FTC II. – Putnok. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!