Sport

2010.06.05. 21:17

Az utolsó percekben vesztett pontokat a GYAK

Egyenlített, majd a vezetést is átvette a Gyöngyösi AK-Ytong a Tura vendégeként, Majzik Zoltán edző tanítványai végül mégis vereséget szenvedtek.

S. K.

A labdarúgó NB III. Mátra-csoportja 26., utolsó fordulójában a végjátékban csikarta ki a győzelmet a Pest megyei gárda. A GYAK így a 11. helyen zárta a bajnokságot.

Tura-Biotech USA – Gyöngyösi AK-Ytong
3–2 (1–1)

Tura, 150 néző. V.: Bánki György (Farkas M., Kovács P.).
TURA: Nagy G. – Szabó Á. (Fitt R. 85.), Nagy J., Nagy Cs., Sukaj – Less T., Szűcs I., Bogdán I. (Havasi Zs. 73.), Sáth Z. (Kuti L. 55.) – Balló H., Less K. Edző: Jenei Sándor.
GYÖNGYÖS: Nagy A. – Harmat B., Nagy Á., Pilinyi I., Oravecz – Vidra R., Tarnai D., Takács Gy., Czene – Csohány, Molnár B. (Soltész B., 85.) Edző: Majzik Zoltán.

[caption id="" align="alignleft" width="350"] Csohány Gábor szerezte a gyöngyösiek első találatát Fotó: Lénárt Márton
[/caption]

Változatos, jó iramú mérkőzésen a kapuk felváltva kerültek veszélybe. A hazaiak birtokolták többet a labdát, de a vendégek kontratámadásai mindig veszélyt hordoztak. A nagyon fiatal vendégcsapat minden játékosa dicséretet érdemel a teljesítményéért és a szívvel-lélekkel való küzdésért. A győzelmet a hazaiak drámai csatában az utolsó percekben szerezték meg.



Gólszerzők: Balló H. (12., 86.), Nagy J. (80.) ill. Csohány G. (40.), Vidra R. (11-esből, 79.).
Jók: Baló H., Szűcs I., Sukaly Zs., ill. az egész vendégcsapat.

Jenei Sándor: – Változatos mérkőzésen nagyon nyögvenyelős győzelmet csikartunk ki a végig fegyelmezetten futballozó Gyöngyössel szemben. Gratulálok a csapatomnak, a vendégeknek pedig sok sikert kívánok!

Majzik Zoltán: – Nagyon viszontagságos éven vagyunk túl. Az eredménytelenség ellenére mondhatom, hogy az utóbbi évek legtehetségesebb gyöngyösi csapata van kialakulóban. Remélem, mások is látják ezt. Nevelgetik, ahol kell megerősitik a csapatot, amely biztosan sok örömet szerez még a labdarúgás helyi kedvelőinek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!