Sport

2010.08.06. 15:51

A kupában „élesben” bizonyíthatnak csapataink

A Pétervására és a Novaj-Ostoros hazai pályán, az Egri FC és Felsőtárkány idegenben igyekszik kivívni a továbbjutást a labdarúgó Magyar Kupa országos tábláján.

Bódi Csaba

A Magyar Kupa országos táblája 1. fordulójának mérkőzései:
Pétervására SE – Nagybátonyi SC
Pétervására, szombat, 17.00. V.: Nyírcsák.
Bukrán Csaba, a pétervásáraiak játékos-edzője: – A dr. Vass Géza-kupát már kétszer megnyertük, az országos táblán azonban még nem sikerült maradandót alkotnunk. Örülünk, hogy eddig eljutottunk, és nagyon szeretnénk továbbjutni. Tudjuk, hogy nem lesz könnyű ellenfél a Nagybátony, ám a megfiatalodott csapatunk például már az Ózddal szemben is bizonyította: nem csak játszani, de harapni is képes.
A várható kezdőcsapat: Venczel – Sándor, Hegedűs R., Gulyka, Érsek Sz. – Bartuska, Balázs (Stáber), Dudás, Budai – Nagy Á., Érsek Cs. Hiányzó: –.

[caption id="" align="alignleft" width="350"] Az egri Romhányiék (balra) Miskolcon, a péterkei Sándorék a Nagybátony ellen otthon játszanak. Fotó: Ötvös Imre
[/caption]

Miskolci Vasutas SC – Egri FC
Miskolc, Vasutas Sporttelep, szombat, 17.00. V.: Karakó.
László István, az egriek szakmai igazgatója: – A borsodi gárda legyőzése kötelező feladatnak számít, de ennek is megvan a nehézsége. A megyei bajnokságban szereplő miskolciak az Egerben is megfordult Szabó János edző vezetésével vélhetően mindet megtesznek a siker érdekében, ám ezzel így leszünk mi is.
A várható kezdőcsapat: Illyés – Debreceni, Káposzta, Bezzeg, Szűcs – Busai, Somodi K., Romhányi, Hamar – Kotula, Vén. Hiányzó: Kiskapusi.

Novaj-Ostoros SE – Sajókaza SE
Novaj, vasárnap, 17.00. V.: Dolnegó.
Csanády Dénes, a novajiak edzője: – Az nyáron érkezett erősítések kezdenek beépülni a csapatba, és úgy tűnik, hogy készen állunk a rajtra. Az edzőmeccsek után most kaphatunk teljes képet arról, hogy hol is tartunk, ezért jó erőfelmérőnek számít a kupa mérkőzés. A továbbjutást a jobb koncentráció és a pillanatnyi forma döntheti el.
A várható kezdőcsapat: Kozma – Szénégető, Dóczi, Barta J., Kovács I. – Molnár G., Baji Gy. – Csohány G., Barta K., Újlaki – Szabó R. Hiányzók: Csohány T., Székely K.

KSE Karancslapujtő – Felsőtárkány SC
Karancslapujtő, vasárnap, 17.00. V.: Kömpf.
Bocsi Zoltán, a felsőtárkányiak játékos-edzője: – A nyáron jelentősen átalakított csapatunk számára most kiderül, hogy „élesben” mire képesek a játékosok. Az összeállítást illetően több kérdőjel is akad még, míg az ellenfél teljesen fekete lónak számít. Ezzel együtt remélem, hogy idegenben játszva is sok szurkolónk lesz kíváncsi a gárdára, amelytől a győztes bemutatkozás nagyszerű lenne.
A várható kezdőcsapat: Aranyos Á. – Baranyai, Sárosi, Szarvas, Szabó G. – Vona, Gáspár, Csóka, Bódi – Domán T., Érsek M. Hiányzó: –.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!