Sport

2010.08.13. 20:27

Bocsi Zoltán: nincs miért félni

A Vasas SC II. számú csapatát fogadja az újonc Felsőtárkány az NB III. Mátra-csoportja 2010/2011-es őszi nyitányán. A bajnoki címre törő Egri FC Tiszaújvárosban vendégeskedik.

Sike Károly

NB III., Mátra-csoport, az első forduló mérkőzései:
FC Tiszaújváros – Egri FC
Tiszaújváros, szombat, 17.00. V.: Solymosi A.
– Belecsapunk a sűrűjébe, hiszen a borsodi gárda azon csapatok egyike, amely vélhetően a dobogóért lesz harcban – kezdte szavait László István, az egriek szakmai igazgatója. – A kezdőjükben tíz olyan labdarúgó is szerepel, akik jelentős NB II-es rutinnal rendelkeznek. Ezzel együtt feltétlen bízom legalább a pontszerzésben. A felkészülésünk jól sikerült, a nyári igazolásokkal mi is megerősödtünk.
A várható kezdőcsapat: Illyés D. – Debreceni, Kiskapusi, Káposzta, Szűcs Á. – Busai, Romhányi, Vén, Hamar Á. – Kotula, Bardi. Sérült: Bezzeg.

[caption id="" align="aligncenter" width="344"] A felsőtárkányi Baranyai Attiláék (balról) az NB III-ban is sok győzelemnek szeretnének örülni. Fotó: Lénárt Márton
[/caption]

Hevesi LSC – Monori SE
Heves, szombat, 17.00. V.: Olasz R.
– Bízunk az eredményes nyitányban, bár nincs túl sok információnk a monoriakról – fogalmazott Balázs Tihamér, a hevesiek edzője. – Az elmúlt évi tapasztalatok azt mutatják, hogy itthon, saját közönségünk előtt jól megy a játék, ráadásul egy évvel rutinosabbak is lettünk. Hiba lenne a túlzott elbizakodottság, biztosan nehéz mérkőzés lesz, de mi feltétlen győzni akarunk.
A várható kezdőcsapat: Éles – Forgács D., Jeney, Nagy P., Kovács Á. (Nász) – Laubert G. – Urbán P. (Besenyei Zs.), Ragó B., Nagy L. – Balogh B., Besenyei F. Sérült: Kóczián D., Kaló Á.

Felsőtárkány SE – Vasas SC II.
Felsőtárkány, szombat, 17.00. V.: Szabó I.
– Igyekszem levenni a terhet a labdarúgóim válláról, felszabadult játékot várok a fiataloktól – válaszolt Bocsi Zoltán, a felsőtárkányiak edzője. – Öröm látni, hogy mindenki igyekszik kihozni magából a maximumot, ami számomra a kezdőcsapat összeállításánál okoz fejtörést. Szeretnénk minél jobb játékkal megörvendeztetni a szurkolóinkat, s ha lehetőségünk lesz rá, megkezdeni a pontgyűjtögetést.
A várható kezdőcsapat: Aranyos Á. – Baranyai A., Szarvas K., Sárosi G. (Gáspár R.), Szabó G. – Lakó Zs., Nagy J. (Baji Á.), Csóka R., Bódi K. – Domán T., Érsek M.

A további program

Szombat, 17.00: Salgótarjáni BTC – Dunakeszi, RAFC – Rákosmenti KSK, Ózd – Putnok. Vasárnap, 17.00: Tura – Balassagyarmat.

Balmazújvárosi FC – Gyöngyösi AK-Ytong
Balmazújváros, vasárnap, 17.00. V.: Landeszmenn L.
– A hajdúságiak az új bajnokság egyik meghatározó szereplői lehetnek – fogalmazott Nagy Gábor, a gyöngyösiek edzője. – Nehéz dolgunk lesz, de én még minden eddigi együttesemet úgy küldtem pályára, hogy a győzelem a cél. Azt, hogy újjáalakult csapatomnak valóban lesznek-e győzelmi esélyei, vagy be kell érni a pontszerzéssel, netán fejet kell hajtani a jobb előtt, nem tudom megválaszolni.
A várható kezdőcsapat: Halasi – Oravecz, Nagy Á., Szilágyi N., Fekete B. – Tatár, Tari – Vidra R., Hajlinger, Nádudvari – Bódis B. Sérült: Székely Sz., Czéh M.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!