Sport

2010.08.30. 17:03

Ettől jobban nem sikerülhet egy NB III-as forduló

A labdarúgó NB III. Mátra-csoportja 3. fordulójában szűkebb hazánk mind a négy csapata győztesként vonult le a pályáról.

F. B.


Az Egri FC a papírformának megfelelő fölényes sikert ért el Rákosszentmihályon, a Hevesi LSC többek közt Besenyei Ferenc három góljával szerzett három pontot a Dunakeszivel szemben. Ismét kitett magáért az újonc Felsőtárkány, noha a Balassagyarmat legyőzéséhez nem valamelyik ifjú titán gólja, hanem a magasabb osztályokat is megjárt tapasztalt védő, Hompoth Balázs szöglet utáni ballábas (!) bombája kellett.


Előbbiek után a Gyöngyösi AK-Ytong ugyancsak megfiatalított együttese, az esélyesebb Tura vendégeként (Hévízgyörkön) tette fel a koronát a fordulóra. Az edző Nagy Gábor taktikáját fegyelmezetten valósította meg a sokat futó és lelkesedésben határtalan gárda. A gyöngyösiek nem elégedtek meg egy értékes döntetlennel, ezért is nagyra becsülendő a győzelmük.


Az Arany Ászok megyei I. osztály 3. fordulója hozta a 2010/2011-es bajnoki év első döntetlenjét. A Pétervására úgy nem bírt a Besenyőtelekkel, hogy góltalanság lett a vége. A Gyöngyöshalászban Ludányi Nándor menetrendszerűen szállítja a gólokat, a Lőrinci ellen négyszer „csengetett”. Az FC Hatvan a második félidő alatt „intézte el” a Bélapátfalvát, a kétszer eredményes cserejátékos még meg is dicsérte jó érzékű edzőjét. Sok gólt kapott a Novaj-Ostoros Makláron, de nem csekély vigaszul, eggyel többet rúgott. Nem voltak ennyire határozottak a támadók Verpeléten, babér a vendég Nagyrédének termett. A Tarnaleleszi Meteor SE ismét lelket adott a játékba, Egerszalókon még mindig nagyon sokat számít Farkas Rudolf találékonysága.

Amire visszapillantottunk
NB III. Mátra-csoport
RAFC – Egri FC        0–5
Hevesi LSC – Dunakeszi        5–1
Felsőtárkány – Balassagyarmat        1–0
Tura – Gyöngyösi AK        1–2
Megyei I. osztály
Pétervására – Besenyőtelek        0–0
Gyöngyöshalász – Lőrinci        6–0
Bélapátfalva – FC Hatvan        0–4
Maklár – Novaj-Ostoros        3–4
Verpelét – Nagyréde        0–1
Tarnaleleszi MSE – Füzesabony        4–0
Egerszalók – Andornaktálya        1–0

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!