Sport

2010.08.27. 06:03

Gyerekek a gyerekekért! – szinkronúszó gála Egerben

Az Egri Sellők Szinkronúszó és Úszó Egyesület szervezésében szeptember 18-án jótékonysági gála helyszíne lesz a Bitskey-uszoda.

HEOL

Az Aranyág Szinkronúszó Gálán 12 egyesület tagjai vesznek részt. A kimondottan show jellegű műsor során az Eb-n szerepelt magyar válogatott tagjai is bemutatkoznak közönségnek. A célt az adománygyűjtés mellett a látványos sportág népszerűsítése jelenti.

– A Gyerekek a gyerekekért! jelmondatú eseményre belépőjegy nem lesz, a felajánlásokat az Aranyág Alapítványon keresztül az egri Markoth Ferenc Kórház Csecsemő-Gyermek és Ifjúsági Osztálya kapja – tájékoztatta portálunkat Barta Monika, a tavaly októberben alakult klub vezetője. – Műsorvezetőként Barabás Évi gyakorlott személyként működik majd, míg fővédnökként Biros Pétert és Szécsi Zoltánt sikerült megnyerni a nemes célnak. Az olimpiai bajnok pólósok két vízilabdát labdát írattak alá a válogatott tagjaival, amelyeket árverésre bocsátottak. Előadó művészként Szandi érkezik majd, fellép a Guang Hua kínai tánccsoport, az egri Pódium Tánc- és Balettiskola és a Wild Buffalo Táncklub is.

A Sellőknél jelenleg 20–25, 8–12 éves lány űzi a gyönyörű, de nagyon kemény sportot a Bitskey-uszodában. Barta Monika és Kissné Bedécs Szilvia vezetésével heti 4–5 edzés szerepel a programban. A kisebbeknek két szárazföldi, két vízi, a nagyobbaknak két szárazföldi  és három vízi gyakorlást tartanak a trénerek, akik folyamatosan várják 7–10 éves, úszni tudó, mozgást kedvelő lányok jelentkezését.
Edzésidőpontok, hétfő, szerda: 16.30–17.30 szárazföldi. Kedd, csütörtök, 16.00–17.00 kezdő vízi. 18.00–19.30 haladó vízi. Szombat, 8.30–9.30 haladó vízi.
Érdeklődni lehet: a 20-554-1363-as és/vagy a 20-913-6223-as telefonszámon.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!