Sport

2010.08.14. 21:18

Győzelemmel mutatkozott be a Felsőtárkány

Kiválóan mutatkozott be az NB III. Mátra-csoportjában a Felsőtárkány csapata, amely Baji Ádám mesterhármasával nyert a Vasas II. együttese ellen.

Sike Károly

Fotós:

Fotós:

Felsőtárkány SE – Vasas SC II. 3–0 (2–0)
Felsőtárkány, 250 néző. V.: Szabó István (Galán R., Szoboszlay P.).
FELSŐTÁRKÁNY: Aranyos Á. – Baranyai A., Szarvas K., Sárosi G., Szabó G. (Csákvári Á.) – Vona Á., Csóka R. (Érsek M.), Gáspár R., Bódi K. – Domán T., Baji Á. (Reményi R.). Edző: Bocsi Zoltán.
VASAS: Tulipán Á. – Salem (Hajdú N.), Fürjes Á., Stranigg F., Mundi R. – Arszics, Matolcsi (Kubó Á.), Beliczky G., Balogh B., Mileusznics – Csoór P. Edző: Komjáti András.

[caption id="" align="aligncenter" width="344"] Baji Ádám nagyszerűen játszott. Fotó: Lénárt Márton
[/caption]

Álomszerűen kezdte NB III-as szereplését az újonc Felsőtárkány csapata. Bocsi Zoltán edző tanítványai a nyitófordulóban az élvonalbeli Vasas SC II. számú csapatát fogadták, s köszönhetően a mezőny legjobbjának választott Baji Ádám triplájának, győzelemmel örvendeztették meg lelkes szurkolóikat.

A találkozó kezdőrúgását a község polgármestere, Juhász Attila Simon végezte el, aki néhány perccel később már gólnak tapsolhatott. Az első negyedórához közeledve Vona Árpád kiváló beadását Baji Ádám értékesítette. A támadó a 23. percben megszerezte második gólját, majd a 46. percben harmadszor is a gólvonalon túlra jutatta a labdát, kialakítva ezzel a végeredményt. A tárkányiak végig hatalmas lelkesedéssel játszottak, s folyamatos nyomás alatt tartották a fővárosi együttest. A piros-kékek alig-alig tudtak kijönni a hazaiak szorításból. A Felsőtárkány győzelme egy percig sem forgott veszélyben, a Vasas motiválatlan, fásult játékot mutatott.
Gólszerzők: Baji Á. 3.
Jók: Baji Á., Vona Á, ill. senki.

Bocsi Zoltán: – Álomszerű bemutatkozás az NB III-ban. Hatalmas öröm egy ilyen patinás klub második csapatát legyőzni. A játék minden elemében ellenfelünk fölé nőttünk, végig a mi akaratunk érvényesült. Köszönjük a szurkolók buzdítását.
Komjáti András: – Amit a csapatomtól láttam az egyszerűen értékelhetetlen. Hiányzott az akarat, az elszántság.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!