Sport

2010.08.03. 17:50

Heves megyei irányítás három évig a Mátra-csoportban

A mai évadnyitó ligaértekezlet előtt tartotta alakuló ülését a labdarúgó NB III. Mátra-csoportjának Versenyrendezési Bizottsága (VrB).

B. Cs.

A házigazda Heves Megyei Labdarúgó Szövetség (Helasz) nevében Jakab Gábor elnök fejezte ki örömét annak kapcsán, hogy a rotációs rendszernek köszönhetően három évre Egerbe került az irányítás. Az új VrB elnökének, Pál Lászlónak a bemutatkozásán jelen volt a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) Amatőr Bizottságának két alelnöke, a Zala megyei Józsi György és a Borsodot képviselő Balázs András.

[caption id="" align="alignleft" width="350"] Pál László VrB elnököt MLSZ küldöttnek is megválasztották. Fotó: Ötvös Imre
[/caption]

Az elnökségben helyet kapott Fodor Pál (Heves megye képviseletében), Sajti Viktor (Borsod), Balga József (Nógrád), Jakab Béla (Pest), Lovász Tamás (BLSZ) és a Hajdú megyeiek később kijelölendő képviselője. Titkárként Várkonyi Ferenc, információs ügyintézőként Gyetvai Péter, a Fegyelmi Bizottság elnökeként dr. Cseh László, a Játékvezető Bizottság első emberként pedig Kóródi László kapott megbízást.


A ligaértekezleten aztán a csapatok Pál Lászlót és Balga Józsefet delegálták MLSZ-küldöttnek. A régiós válogatottat Fodor Pál felügyeli, akinek technikai vezetőként Tóthné Horák Mária (Tura) segít. Edzőként Koleszár György és Nagy Gábor (Gyöngyösi AK) készíti fel a keretet az október 10-i kecskeméti tornára.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!