Sport

2010.08.12. 12:57

Mérkőzésről-mérkőzésre fejlődne a GYAK

A hétvégén kezdődő NB III-as labdarúgó-bajnokság előtt sorra vesszük a megyénkbeli csapatoknál történt személycseréket továbbá a célokról is érdeklődtünk. A sorozatunk harmadik részében a gyöngyösiekkel foglalkozunk.

S. K.


Gyöngyösi AK-Ytong
Nagy Gábor edző: – Tíz frissen igazolt labdarúgónk van, a nyáron teljesen új együttes építésébe kezdtünk. A fizikai felkészítés mellett nagy hangsúlyt fektettünk a csapatjáték kialakítására, igyekeztünk megtalálni az összhangot a fiatal és a rutinos játékosok közt. Nehéz felmérni az erőviszonyokat, így nem is szeretnék jóslatokba bocsátkozni. Mérkőzésről mérkőzésre szeretnénk mind meggyőzőbb teljesítményt nyújtani. Reményeim szerint folyamatosan fejlődik a csapat, s hosszú távú bizonyítási lehetőséget kapunk az építkezéshez.


A keret: Halasi Ádám, Szén László, Kovács Tamás (Atkár) – kapusok; Oravecz Botond, Nagy Ádám, Szilágyi Norbert, Molnár Gábor (Jászfényszaru), Fekete Bence (Vasas), Vass Dániel, Tóth Tibor – védők; Tatár Roland (Mezőkövesd), Tari Zoltán, Vidra Róbert, Hajlinger Balázs (Nagyréde), Fülöp Viktor (Atkár), Czéh Márton (Vasas), Czene Levente, Nádudvari Alex (III. Ker. TVE), Pilinyi István, Székely Szabolcs (Nagyréde) – középpályások; Bódis Barna (Nagyréde), Csoszánszki Dávid, Kiss István, Soltész Balázs – csatárok.


Távoztak: Takács György (abbahagyta), Kovács Ádám (Hevesi LSC), Molnár Balázs (Jászberény), Antal László (Markaz).

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!