Sport

2010.08.25. 18:23

Most már hivatalos: új támogató az egri asztaliteniszezőknél

Noha már június végén nyilvánosságra került, hogy új névadó főszponzora lesz az egri asztaliteniszezőknek, hivatalos információ csak most látott napvilágot.

B. Cs.

Az eddig Tranzit-Tüzép SC néven szerepelt klub a jövőben immár Egri ÁFÉSZ SC elnevezéssel indul a Nemzeti Bajnokság különböző osztályaiban.
– Egy évre szól a megállapodás a klub és szponzor között, de az ÁFÉSZ vezetői kilátásba helyezték a hosszabb távra való segítség nyújtást is – tájékoztatta portálunkat Zelei Zsolt, az egylet elnöke. – Nagyszerű dolog látni azt, hogy a munkánkat értékelik, és elismerik a városban. Ennek eredményeként találtuk meg az Egri ÁFÉSZ-t, ahol szívesen vállalták a névhasználatot. Nagyon jókor jött az új névadó szponzor támogatása, ugyanis vasárnap már bajnoki fordulót játszanak extraligás játékosaink. Az új mecénás nélkül nem tudtuk volna vállalni a bajnoki kötelezettségeinket.

Sütő Sándor, az ÁFÉSZ elnöke nem rövid távon gondolkodik az együttműködést illetően.
– Az asztaliteniszezők vezetői megkeresték cégünket és mi igent mondtunk a fúzióra – fogalmazott Sütő Sándor. – Cégünk megújult arculattal és új koncepcióval veti bele magát a feladatokba. Vezetésemmel mindent megteszünk annak érdekében, hogy a népszerű klub anyagi helyzetét hosszú távra biztosítani tudjuk.

[caption id="" align="aligncenter" width="344"] Ha nem jött volna az új szponzor, a fiatalok jövője is veszélybe került volna. Fotó: Lénárt Márton
[/caption]

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!