Sport

2010.11.25. 17:20

A MOATSZ szerencséje Egerrel

A másfél évvel ezelőtt rendezett magyar-román asztalitenisz-mérkőzés látogatottságát felülmúlva, 711 néző tekintette meg a helyszínen a magyar-olasz Európai Nemzetek Ligája mérkőzést. Zelei Zsolt értékelése.

S. K.

– Fantasztikus munkát végzett a szervezői stáb, rendkívül örömteli, hogy másodszor is sikerült megtölteni a körcsarnok lelátóit – kezdte szavait Zelei Zsolt, a rendezésben oroszlánrészt vállaló Egri Áfész SC elnöke. – Az egyetlen szépséghibát az jelentette, hogy a magyar csapat sokkal jobbnak bizonyult az olasznál, ezáltal hiányoztak az igazán látványos, élvezetes labdamenetek.

[caption id="" align="alignleft" width="350"] Zelei Zsolt (középen) rendkívül hálás mindazoknak, akik támogatták a rendezvényt FOTÓ: LÉNÁRT MÁRTON
[/caption]


– Néhányak a sportélmény mellett ajándéktárgyakkal is gazdagodtak.
– A legtöbben a Szilágyi Erzsébet Gimnáziumból érkeztek, egészen pontosan 119-en. Ők már át is vehették a legtöbb diákot felvonultató intézménynek járó három garnitúra számozott mezt, amit – ha jól tudom –, az esemény másnapján fel is avattak.


– Mit lehet tudni a jövőbeli tervekről?
– Egyelőre nem tervezünk újabb válogatott mérkőzést, szeretnénk megadni a lehetőséget a riválisoknak is a rendezésre. Bár az olaszok szövetségi kapitánya, Bátorfi Csilla az elutazás előtt megjegyezte, óriási szerencséje van a Magyar Asztalitenisz Szövetségnek (MOATSZ), hogy Eger városában ilyen remek partnerre talált.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!